巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
8月尾買 頭先收email話今日番左貨 聽日會有快遞打俾我
新果張同平時果張邊張高級d
佢話新果張高級d,我試訓過原本果張

但感覺差唔多

有床已經滿足,本身想退錢,是但買張訓算,

因為佢都講明真係無貨,要等德國果邊送黎

搬屋點等佢兩個禮拜
放低個code先,RXJD1JMB6QC4
屌喇星點解你地咁好
我仲未收倒佢地任何通知或者換床款俾我訓住先

DKLM 訓撚左床板成個鳩幾禮拜
岩岩一個EMAIL 車過去屌屌佢先
Emma用家有冇人可以講下佢有咩缺點?
嘩 巴打你訓床板都唔剷鳩死客服咁好人既
我fb 電話 email 打齊架
會有少少焗,但係承托力一流,訓得超舒服
電話打得通咩
fb email搵左一次,佢覆我9up到扣關咁
(我做開生產相關行業,一聽就知係漏單補救緊既藉口黎,因為我自己藉口 database 都有呢項)
直到尋晚見倒你地又話有人 contact有貨到又有 r&d床俾你訓住先
果下先火撚滾即刻補多個 email屌
瞓咗兩個月,開始感覺到沉咗彈唔起,想退貨,但個電話打唔通,有冇成功退貨巴絲分享下點做?
有d吸熱
你幾重?
65kg
我瞓到腰痛已經即轉方向,其實明顯感覺到個人沉咗落去係冇support,呢兩日痛撚到仆街已經安排咗退貨
其實係想瞓軟先會揀Emma試下
但軟得黎又要有support真係唔易揾
今日Emma收走咗張床,而家睇下退錢爽唔爽手了
而家我就係買返張上面comfort layer下面彈簧既床,不過要成個月先送到黎
大家有冇買佢個枕頭?好唔好訓?
優惠券代碼: 4VAXEYBVFAS9
齊齊減 $500,減完之後真係好平
75折買完
記得加埋個code扣500蚊
7HWPCIZUQTFA
想問下買咗Emma嘅巴打們,會唔會買埋佢個床褥保護套?見要加千幾蚊,唔知值唔值得加埋

我諗緊買Double(4’6” x 6’0”),不過見床褥套只有4’6” x 6’3”,係咪都啱用?

今日試過Emma同Skyler,瞓上去感覺Skyler比Emma硬少少,不過Skyler好似係蝗國做,所以都係考慮Emma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞