巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
一開始訓覺得幾淋幾正,之後唔知係咪睡姿唔好,上背同膊頭開始唔舒服,然後走去訓下阿媽張硬d嘅床就感覺好d。
我覺得就冇變形嘅,暫時訓緊硬d個邊
d,應該係我訓唔到淋嘅床囉唉
除左100日試之外 有冇邊到可以即場試 呢個牌子好似冇門市
上面大把啦
琴日去左megabox 有得試呀
上面個啲應該有其他巴打用左啦 我入全部都不正確 用唔到

唔介意可以用我呢個,未有人用
反轉張床褥?
係呀,另一面硬d ,不過我都係覺得唔夠,遲早要換

計-500 4尺3300左右 個價好亂 公價成日唔同
之前買貴好多 好唔倨有時6xxx 有時8xxx 依家5xxx
下次記得買彈弓床
係喎之前3呎半都係而家4呎嘅價
成日變黎變去
我打左上去退再屌9佢地差千幾蚊 我搵人買都無咁嬲 依家仲送枕頭
優惠券代碼:TEDWS0VUHQCS
原來變左25%off

-500$ 優惠碼 應該未有人用
9D0JPLDKOAIP
巴打點做到 早幾日我淨係問點解網站上面有寫送枕頭 到埋單個時冇 佢地都係hea我然後話同同事相量下情況再覆返我 問佢地幾時覆又死都話答唔實 點知佢地靜靜雞下午就改返個網頁 一個電話都冇打返黎仲諗緊買唔買
其實你地睇下 佢公價成日轉 依家買可能最抵 記得用-500 code 之前佢6388 7折 同你5088 75折 5088平好很多 我用4尺乘6 為例子 傳統black Friday 會平 但佢mark up 個公價你幾平都無用 最後我退左貴的 因我本身無諗住要枕頭 我唔知之後再平唔平 但3千頭 我覺得ok 就買了 第2次買無枕頭
佢應該之前中秋promote 唔記得改返 因為佢依家mark低左個公價 再送枕頭會蝕
去左始創19樓試
得一張可以輪住試
個sales係咁話而家買最平
好彩上連登追post平多五舊

Q5KLJRLXOWB3
勿信sales
但佢咁呃我話會覆返 但其實自己默默改返個網就唔係好ok
無法 好似超市買野你標錯價錢 你嘈都唔一定買倒 只可以講佢地處理得差 應承覆又唔覆 改完當無野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞