巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
Sogo買有coupon送
我係永安買左,有coupon即時減
另外AE卡有額外回贈
Total減左 $1000
有無人買過hush home
早幾日上左napnice個showroom試
買左佢張八寸厚雙人床,性價比唔錯
希望唔會瞓得幾個月就塌
最後我今日都去sogo買左Simmons Royal Julibee
請問各位, 買左emma床褥 需要另購佢個防塵防水床褥保護套? 買左係咪重覆左?
Emma好定napnice好? 見napnice好似黃 但大陸製
本身聽日想試napnice 見佢Facebook 話聽日休息。聽人講幾好但自己試最實際
佢好似係黃.. 但大陸做..
比多少少買EMMA好似好D
本身嗰個唔防水
你地試下再自己決定,我冇試過emma
佢個彈弓款都幾舒服
不過我預短玩就買foam
巴打試左未?
試左,上面有兩個留言略略講左,感覺唔錯嘅
值得一試
我今日都試左napnice. 佢有隻獨立彈弓,可以兩邊唔同軟硬度,有包身感覺。我之前試過sealy (好似咩hote series) ,感覺上有啲似。但另一半都係話sealy好D. 1516緊。
巴打有冇試Emma? Sealy 香港好貴
水又無4尺
Emma無,唔知邊度有
Sealy我諗都係買水貨,有試過一隻咩咩hybrid ,自己幾鍾意,但比另一半ban左..
Emma mega box 有得試
記得當時試埋sealy 先發覺emma唔算淋
你可以去試下serta
佢有隻四尺半九千幾蚊個軟硬幾適中
有無單人床推介
擺碌架床 唔可以太厚
雅蘭
睇緊ikea最撚平果隻600蚊 掂唔掂架 因爲想fit返ikea d床
試下咪知
我試瞓過下ikea d一千蚊海綿床,我就頂唔順
lm
試左tempur,sealy,emma,sinomax,雅蘭
tempur 最amazing, 但好很貴,唔捨得
sealy都正,不過又唔平
有無巴絲試過sinomax,有無評價
sinomax垃圾 諗都唔好諗
清買左 Black K?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞