巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
所以有啲卻步啦 見上面有巴打話試既時候舒服 訓耐左又頸膊唔舒服 出去試過慕思有張彈簧既都好舒服 但比emma貴成二千蚊
優惠券代碼:
SXSE1QTWJ9YW

送比下一位
3600蚊訂左4呎半
叫唔叫平
齊齊分享

買彈簧啦,買你去試訓覺得舒服,再硬少少款就係最啱你
即係通常你試訓覺得好舒服訓一排就會覺得太淋,要買硬一級先係最好
買左蓆夢思
日本做
佢有澳洲 美國同中國做
幾張都唔錯
7G6CZLJO7J5M
優惠券代碼: DPCKEIKGMG48
而家平d定之前送枕頭平d?
啱收貨冇耐 枕頭床褥都幾好。
但佢個包裝勁弱智 唔止外紙箱甩色 連內包裝膠膜都甩色
搞到床板有啲位染左色仲要唔甩 好心就用好少少色料同包裝啦 真係頂佢~~~~
謝謝您的查詢,

謝謝閣下提供詳細資料,此外,我們希望閣下提供以下資料,以便處理折扣優惠。在某些情況下,我們會經公司內部審查,為避免濫用朋友推薦促銷代碼,並違反了公司的條款和條件。(例如: 推薦好友的折扣代碼不能公眾發放於 Facebook / IG 等。) 及推薦好友名額不多於3位。詳情歡迎參考我們的網址條款及細則。

1)閣下的全名 及貨單號碼
2)推薦好友的折扣代碼
3)您的朋友的全名 及您的朋友的貨單號碼

好仆街,要比埋用過你個code買既人個code.仲有之前明明有十個人既額,我有八個人用過,官家佢話得三個。好想退錢
過橋抽板 ,龍門任佢搬。 佢啲貨質素ok, 但啲service 真係玩人,上次打去明明按廣東話,但最後接線係鬼佬

我買左一張都唔想再買第二張
你一開始唔搞依個回贈我反而冇咁嬲。宜家有八個人用完,先話依樣唔得果樣唔得,咁先西嘛!
其實依個牌子係咪比人吹大左
用左一個月 宜家等緊張sealy到就退左佢
訓左幾晚係幾舒服,價錢都唔貴。 係啲手法乞人爭
promote 手法令人唔舒服
好唔掂?
訓邊面?
訓到好熱 同埋太軟 訓唔慣
訓緊軟果邊 配埋佢個枕頭, 硬果邊未試~
Sealy 你買邊張?
Emma 好多打手 不了
係咪真係會訓得耐會變型
我都係轉咗Sealy,Emma真係吹大咗,又熱又淋又冇support,轉身都勁用力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞