巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
買左邊張?訓落點?幾錢呢?
買左邊款??
依排做緊全年最低價
買左張Queen Super

以下code可以平500但要買滿3000

XEG9DATJ1LN5
Emma床褥 尋晚到咗
佢又執少左界刀同說明書比我
得張床褥之外咩都冇

本身訓開千零蚊垃圾彈弓床 訓左幾年變哂形
試訓咗一晚 訓佢軟果邊 可以講下小小感受

1.張床訓上去好淋 但係又好夠承
打則訓嘅時候個感覺更明顯 感覺到張床係貼住你身體嘅曲線 包到好實 隻手唔會壓到好攰

2. 床褥邊特別軟 如果訓得太靠邊 或坐係床邊
會感覺到個人鍋左落去
所以床褥每邊要扣返幾吋位唔夠承托力 感覺用唔盡個size
因為我果張係四尺床 我同女友兩人訓 成日會訓得太出
呢個問題感覺特別明顯
(如果你張床夠大 或者一個人訓就唔洗理)

3.都幾大陣膠味 到今朝起身都仲聞到
知佢係德國野都好少少 如果係強國野真係

4. 本身用緊sinomax太空枕 正常高度
因為張床比較軟 攪到個枕頭太高 小小屈住條頸咁
可能要用薄身枕頭比較合適

5.張床好似有少少焗 可能係記憶棉關係

有冇用緊emma床褥嘅人可以推薦下枕頭

打算訓一兩個星期反轉黎訓硬果邊試下
大家多數訓邊邊?
我張床褥俾個仔日跳夜跳都冇事
3個月就凹咗
訓咗成個星期
感覺良好
我自己都係淨係瞓原本嗰邊
極同意1,側瞓都好舒服
同意2,不過我自己本身瘦底所以其實唔係話太大問題
3,陣膠味好快冇,放心
仲有一樣 佢減震好勁 兩個人訓轉身果啲 完全唔會干擾到人 其他都係少問題 暫時都幾滿意
你G唔G?
有興趣可以用code減$500

Code: DZVXDVOY87HX
已用多謝分享

我都share返個減500蚊code:

5JR6IZRXWRCV

無知一問
我打完你地d code去優惠卷度
但佢話優惠碼不正確
定有第二個位打
Ok 自膠
我都買左
謝巴打

我個code:
EXCBA4D0BUAZ

係咪你G唔G果張?
之前想買emma 母親節有折 過左先見到
果陣買又唔抵最後試左其他
嚟緊搬屋張床5呎4吋 Emma得5呎/6呎
我個code: NEGLPHVX8WBG
收工過去home21 望望先
on9先買
諗住買佢既床褥, 同時諗梗買唔買枕頭,大家枕頭有無買埋,有無d 意見比我
其實有冇試下唔用枕頭訓?
同問,想問埋。但唔知枕頭好唔好用
啱啱收左貨
比想像中軟
訓多幾晚再報告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞