巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
認真: 試過emma , tempur 同埋sleep maker.......都係覺得tempur 最正....
價錢都正
呢排佢地出左肺炎價⋯⋯先入手

講真,佢瀉力比Emma好
幾錢?
個幾月前去megabox試都兩皮幾
買 sensation 21 , 2頭入手
之前成日都腰酸背痛, 枕頭都買過10個八個, 都係唔掂。連 tempur 枕頭都買埋, 最吹脹就係係舖頭試好舒服, 翻到屋企唔知係唔係因為張床褥唔同, 效果同舖頭差好遠。

後尾搬屋, 把心一橫, 花血本買埋張 tempura床褥連埋床架3皮野, 等撚左3個月終於送到。

訓左一晚, 真係舒服, 訓落去好似包住你個人咁樣。 我有盤骨前傾, 訓之前D床褥下腰個位會啷起, 呢張就因為成個人沉左落張床褥度, 下背都俾張床褥托住, 今朝起身腰骨無痛。

諗諗下輸股票都唔只呢個價, 買張床褥起碼自己有得享受。
請問係ORIGINAL25定30厚?
新 code UIOLDCSGGCG7
巴打出左weekend sale呀 23%off
記得用埋減500卷 4SG2S556AAGY
啱啱用左weekend sale 加好友優惠
Queen size 6千蚊到!

代碼: TFWWQMTOAAZ0
5千5先啱
床褥瞓咗兩星期暫時幾滿意 係個枕頭太高要換
weekend sale 23% 諗緊買唔買埋個枕頭好
有冇人用緊EMMA床褥 有枕頭介紹?
補返張減$500券比大家
代碼:T70SNLZAXFHF
枕頭我都物色緊
之前有巴打話買過Emma但係退咗
心目中都係想買Tempur試吓
Emma枕頭都有得試用退貨?
因為價錢都唔係主要考慮 始終呢啲嘢可以用好耐
Tempur 好多人推薦 但太多款反而唔知點揀
好驚喺門市試完 返屋企瞓幾日唔係嗰一回事
agger,最垃圾係捨得賭唔捨得享受
唔好係崇光試,幾十人望住你。 去銅鑼灣間地舖試,成間鋪任你慢慢訓。
瞓多幾日感覺如何呀?
好似得好少地方有得試
唔該巴打,即用code狗衝買左

買完放返個$500 code出黎,唔好斷
優惠券代碼:  ZJWOT4KMTQNT
我用左你果個了
23% OFF + -$500
買張3尺 X 6尺3都係$3500左右
BTW我CODE: SNHJW8V6PSGQ
點解填地址果度,無論係填中定英文都係紅色唔得嘅
用左個code, 放返低先
優惠券代碼:
SDFFZDGUGTUH
係咪copy & paste有啲hidden怪符號食唔到?試下轉browser or 人手打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞