巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
冇瞓過Emma
但以前屋企人又係信消委會,買咗emmas
張嘢勁淋勁軟,好似一瞓就成個人凹咗落去咁
瞓到我腰酸背痛,好快就頂唔順要換
從此就black list咗呢個牌子
同埋唔會再揀太淋的床褥,對腰唔好
是但啦 最緊要啱心水
兩個牌子都唔好訓 。做咩要比較有冇s

明顯係打手post
巴打都試過晒?
Emma記憶棉?瞓落熱唔熱
唔買sealy?
Emma 垃圾黎未夠時限已經退左。
無彈弓既床褥一定係垃圾
唔明上面係到吹奏d 咩
海馬牌。乳膠床都有人鐘意嘅
真心 點鍾意一定係彈弓好d 呢樣係唔洗諗
可能人地budget 問題而買佢地 又或者有好少量既人特別鍾意 但絕對唔會主流啦
我訓緊海馬真係好舒服
試咗自己啱咪ok囉
試多幾間無壞
訓得耐會笠唔識彈返上嚟
官網做緊22% off,就嚟完
買咗記憶枕玩吓,見佢德國造,又有軟硬兩面,又調節高度
原價9百蚊,折咗7舊水都幾抵,到手試吓好唔好訓先
金美夢好唔好
買左emmas 消委講個隻
訓訓下熱既頂
而家
落左訂買金美夢nanobionic 咩實盒 個隻
未正式買仲有得轉 有無人用過
近牌諗住換床褥, 好彩睇咗呢個POST, 起碼EMMAS不了
要買就買美國床褥
試下Serta, 美國brand, 個brand唔太做宣傳但啲床褥真係好得
Emma 官網長期做折的

大部份時間77折以上、75折間唔中、再低最近近未見過但往年試過65折。

記憶綿唔係人人鐘意最好去訓下先、九意灣mega box 某簡賣傢私既鋪頭到最入床肉section 有得試
由於無彈弓床肉反彈力咁好,扑野應該要用多d力。
我鐘意軟偏硬、睇左大半年都未簡得落手
Sealy/tempur 太貴折左都近二萬
Emmas平果d feel 太cheap. 貴果d覺得好overpriced
Nordic Sinomax 金美夢海馬平貴都訓得唔舒服
席夢絲大陸野扮外國貨不了
扑野要用力啲真係好大問題
偏硬彈弓床會好啲
但仲未揀到
有無人諗過emma嗰種100日試訓係點做到
退返比佢唔會掉左去架嘛
咁咪即係翻新完當新賣
都睇怕係
佢網頁就話會捐出去
老老實實我就唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞