巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
想去showroom 試一試再買
而家先訓到呢個Post
Emma 我訓左大半年,4尺半,我條女訓慣硬床,我就腰骨有事一定要訓軟床,我個陣買大約係5K 鬆啲,講真我條女到而家都仲係舒服到朝朝叫極都唔醒
如果你有Budget 嘅,真係建議再上高級啲,Etc Simmons Sealy Tempur,佢地真係好撚舒服 ,不過當然係啲高級啲嘅model,但係如果你想慳錢又想有張CP 值高嘅床褥嘅,Emma 你就真係要試下佢

Sorry For 1999

利申,打手死全家
想買床褥,有冇黃店可以支持嫁 急要,張床褥壞左
講多兩句,我自從腰骨有事要換床褥,出去試左成個月床褥之後,先知原來一張舒服嘅床褥係好緊要比個建議咁多位巴絲,如果你想揀彈簧床褥嘅,彈簧床褥你冇十一二寸個啲,可以唔洗試,因為個舒適層太薄,實硬到仆街,而個啲記憶棉/泡膠床褥,個別牌子真係會有唔夠承托呢個問題
有budget 嘅,可以上4sale hk 望下,佢地有showroom 可以試
岩岩買左 過左7折得84折
遲下上黎報告
優惠券代碼:
LM7QOBAR2MSP
邊度買有7折
半年前去試既時候emmas得4個model係AU made, 你有冇睇清楚先買 AU made應該冇一張平過一萬 我之前打左少少試訓report都有講過china made係完全唔使諗

你買床褥唔係試過岩訓先買架咩 sales講澳洲就買 澳洲做都唔一定舒服架wor 咩product都好 香港d sales信一成都相目失明啦

我自己出手之前大部分香港有既牌子, 由平到貴都試過晒, 再貴d有唔少係再舒服d既, 不過out筆就冇法, 但係床褥唔試就買依個真係完全唔推薦lor
同埋床褥依d咁貼身日日訓咁多個鐘既野, memory foam mattress同spring mattress既感覺完全兩回事, 亦都完全係個人喜好, 邊有可能唔試下先買
無貨既話要等勁耐
我就冇試過就買

利申 日日瞓到唔知醒 真係太舒服
支持Emma
我冇話唔試就買喎
我係佢促銷個時買,訓左好多張床,個下係覺得真係舒服同budget內先買,係冇做資料搜集姐
無計,早買早享受,遲買平幾舊
emma可以退貨都係我揀佢嘅原因之一
自己退要寄dhl? 同埋想問邊度有7折
我睇佢介紹話有人上門收
岩岩好七折買左,仲可以延遲送貨,一流
點解我唔見有說明書,得一把開膠紙刀
咁都恭喜你買到張舒服既mattress

不過其實都冇address到個concern 冇試其他你可能miss左好多potentially更加舒服既mattress 同埋你覺得舒服 其他user可能會唔鐘意memory foam mattress

所以都係果句 試左先買啦 邊有人買mattress睇人地感想打幾句就買架
Megabox Home 21做緊8折
最平$4150
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞