巴打點睇德國 Emma 床褥

1001 回覆
13 Like 41 Dislike
我都係覺得酒店啲床褥咁軟先夠正.
之前七十幾kg嗰陣瞓比較硬嘅舊床褥, 感覺無咩問題
舊年減咗成十kg, 我又打側瞓比較多, 膊頭位啲骨瞓醒都有啲痛, 唔知係咪因為少咗啲脂肪做cushion
前兩日買咗, 暫時試瞓都ok, 最起碼無之前骨頭壓喺木頭咁而搞到骨頭有少少痛. 不過好似都唔夠酒店床褥咁軟, 再試瞓多一排睇下使唔使要唔要再轉啲軟啲嘅床褥

之前用咗呢度啲code減咗500, 依家share 返出嚟先, 一個code好似最多可以用十次, 有需要就隨便用啦, MIJZ6EPDAQC8
Leon
4尺除咗emma仲帶無其他推命?
上裝睇水貨simmons得四尺半
屌,早兩日買錯咗張Emmas
話咁快confirm今日送貨
係得一款
得SIZE唔同
我都覺得幾好...
不過我訓軟個面
但張野坐落去會好淋
訓上去就唔會沉落去
不過佢送黎個陣我無本野同佢個刀片..
唔知係咪有甩漏
不過訓得幾好 就無理到..
之前訓海馬訓到日日條腰勁痛
emma我記得有showroom
我個床架係嗰啲排骨架,唔係成塊床板,我想問張emma訓落去會唔會壓到張床褥一痕痕/凹凸/壓爛張床褥?
訓咗日幾正
因為實體舖買依排先送到
又用唔到code
依家lihkg狗巴app都係emma同ecosa果d廣告
我都唔係search得好多啫
隨便用減500
VUZYKTND1X0O
已用code thanks
我都放底個code
SWVTNG3NGNB2
其實點先知啱唔啱自己?
自己有脊柱側彎
去試床褥嘅時候
職員介紹呢張同嗰張有咩分別
但就咁瞓好似張張都差唔多
怕曬咗筆錢但唔啱
有冇巴絲試過100日試瞓床褥嗰啲?
EMMA 個枕頭唔啱訓有冇得退
同問~考慮緊買 折左6百左右
有冇巴絲可以分享下?
先Shortlist 幾張自已鐘意既硬度床褥。如果無idea,而家果張又ok 就以而家訓緊果張做reference搵同類

然後搵間少人既鋪頭盡量試耐d、轉多幾下睡姿。係張床都至少訓15-20分鐘。起身感覺下身體會唔會硬/酸軟。特別係下腰,頸同膊頭衣d位置。如果都無就ok
喺人地舖頭每張床訓廿分鐘
我都買左8寸 要加硬
貪佢啲贈品唔洗再額外比錢買
傳說中歐洲版連登枕『先訓你』就到
聽講好過美帝版成條街
本身我都抱觀望態度
佢話送對枕頭俾我
未租樓都開張單先
EMMA 依家做緊優惠好似好平
用埋CODE -500$ 四千蚊有四呎床
想問呢個價錢係咪正常 定長期都係做緊咁上下價?
因為見hktv三尺床都賣緊四千
6月嗰排賣出100萬張campaign做過咁上下
今次再平少少
你咁講我就放心入手
到手訓一排再上黎review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞