其實friends老友記點解會成經典

453 回覆
51 Like 251 Dislike
成日覺得joey phoebe係友達以上
一個傻一個癲 如果一齊會有d怪
同得Phoebe一齊一定要治到佢Mike都係有少少癲但overall都係正常人
Phoebe 改名做Princess
Mike 改返做Crap bag食住佢
actually it's ms chandelier bong
我覺得chandler成日以為自己係女仔係俾佢老豆影響>天生
亦都係一個自我保護機制
唔知個reunion special幾時上
本身係年頭開始拍
First name Crap, last name Bag
chandler淨係對住Joey gay 好少對其他男人gay
但有啲地方都幾保守
Joey拎手袋、男人化妝佢哋係接受唔到
都幾羨慕外國人可以2x歲一齊出黎租屋住
反正覺得modern family 有驚喜
特別內容上面 講成長講家庭仲記得有一集講對國家嘅感情 有時真係睇到眼濕濕
睇哂咁多季 尤其啲細路大個哂
好奇你發夢同佢講英文?
之前聽過friends原本想寫chandler 係同性戀者
最後無寫到
其實Friends 三位男角都無個係特別Man
最有印象係Harley 大學first day個集
睇到眼濕濕
諗起bruce willis
Sex machine
我個人最鐘意個moment係Chandler同Monica計劃將來嗰陣
仲提到話留個房仔比Joey住好撚搞笑又好warm
其實我想講佢雖然好man 但係係個cry baby
Crying Paul
Rachel 獻埋身都搞唔掂
仲有ross唔接受男nanny
好似係Ross表妹
冇暗示直接講
she not your cousin, ask her out

https://www.youtube.com/watch?v=wu0fxuaa4-A
And then there are bisexual and
there some just say they are kidding themselves
個細路望住Chandler
佢有佢講英文 我有我講廣東話
過咗幾集就俾人踢出校
仲有Phoebe生仔
點知Chandler is a girl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞