其實friends老友記點解會成經典

453 回覆
51 Like 251 Dislike

Hahahahaha
呢度又係好好笑
Phoebe家姐寫到都勁好笑
冇禮貌 成日話ok 轉頭走人關門
成班人以為Phoebe拍咸片
Joey好有義氣死都唔睇,知道係家姐立即想睇

Monica 係廁所睇佢老豆老母搞嘢
之後佢地三個逐個行出嚟
最後Monica個樣又係笑到痴線

仲有fat ugly naked guy
唉真係好多經典
Tbbt himym我都好鍾意
但係同類型嘅Friends就點都睇唔落去
唔知點解
Chandler個角色幾正,但法國佢係6個入面最大咀巴嗰個
其實我覺得後面Season仲衰過Season 1
因為嗰期Joey同Rachel紅過哂另外嗰4條友 覺得硬係塞左好多戲比佢地
同埋Ross有時D笑點好似格硬擠出黎咁...
最好睇一定係Season 3-5
毒撚=BBT有共鳴D
所以冇得比

你有一班frd一齊成長 一齊溝女
一定係friends入心入肺D
睇埋第2季唔岩睇先棄頂住 第一季係幾難頂
The office真係喜劇嘅神劇嚟
陪我行過人生兩個低谷

人生行咗一半未試過同friend做roommate,覺得爭少少野咁
我都係
前排失戀 都係睇friends先會笑番
訓覺要聽住佢地講野先訓得著
次次Ross有女Rachel就出黎搞事
睇到第6季已經搞咗3次
Emily結婚個次真係睇到嬲
Ross離婚之後佢又唔會話有感覺
就算Las Vegas意外結婚又死都要離
大家而家睇個d愛情真人show,

變做劇集未就係friends law
Friends太左膠唔鍾睇,反而追睇shameless 睇到第10季
如果Rachel最後真係走咗去巴黎個結局就完美喇.
Bonnie嗰次先係最賤啦
Emily結婚之前 本身有意阻住Ross結婚既佢到最後都放手

Rachel同Ross最令我唔鍾意既地方係佢地幾乎每次都搶撚哂Monica同Chandler風頭

人地Proposal就係度玩復合
人地結婚就有細路
人地岩岩做老豆老母 佢地又復合

但我自己幾鍾意Rachel既
算係叫唔靠父幹一路一路咁往上 雖則有可能係佢靚先多機會 不過都幾勵志
Annie is pretty young we try not to sexualise her
但有左個次應該叫做唔係佢自己爆 係phoebe間接
佢地兩個關係好鬼煩
佢地自己ONS在先...
就好似有班人陪住自己冇咁孤單
Joey個故事 rachel仲要一開始死口唔認係佢撩人
仲要D帖係ross整晒 真係好彩有錄
Friends係好笑
Jennifer aniston真係好撚正
但同類型都係鍾意himym多啲
himym d笑位好撚悶
角色又冇個討好
成日個故仔都係講自己飲到幾醉做左幾多on9野
但rachel好似係唔知joey個故仔本身意思...
He is the only cast member allowed in the writers' room to help write jokes.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞