男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
互相都唔介意真係好難得,要一直幸福落去
付出唔等於冇自尊
仲有人哋有冇對你好先

我對男朋友都係會付出 會坦誠相對 會俾最好既嘢對方
首先佢已經係我男朋友,佢亦會對我好
其次我對佢好都唔等於100%無條件咁付出,佢令我受委屈的話我都會照講照屌

你自己諗下啦
可能要大家都有類似經驗先會唔介意 思想開放dd 我諗如果對方係普通男仔一定會介意
做免費雞都幫對方諗埋藉口
SP
我地sp關係都keep左4個幾月...我兩個月個陣已經想有進一步關係去到第4個月個陣覺得拖得太耐 咩都做齊晒 第三個月去埋個short trip都未一齊 唔想曬時間係佢身上就準備離場
肉便器
鐘意就抽插幾下
心情唔好就扔埋一邊
老實講,當大家同你講真相時
你永遠:唔係呀唔係呀
你自己都唔肯解救你自己

講到口臭都係咁講
真係鐘意你嘅,冇得屌你都會比名份你
你自己諗下啦
生性啦好嗎
其實我覺得佢對你認唔認真 係咪真係鍾意你定係得肉體關係你自己feel到 有咩事佢會唔會好關心你即刻搵你 你同其他男仔出街佢會唔會呷醋 定尻痕有煩躁想搵人呻先搵下你 信下自己直覺啦
有呀你地呢種關係keep左幾耐呀?你有無暗示過想進一步?
我同你地個陣既相處都幾似 會報到會個個星期見 出街會拖手會錫 就係無firm關係
咁會唔會只係差講出口一步?佢覺得自己追緊你 又唔知你受唔受先唔知點開口
死臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞