男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
咁你咪即管同佢斬纜睇下佢會唔會搵返你
就算佢係鍾意你但你搞到自己咁卑微佢都唔會珍惜
D男人係咁仆街架啦 係鍾意你呀 飲醉左果一刻lor 迷迷糊糊咪有feel lor 反正醉左唔洗負責任
關心你?無野做咪應下你 搵你攝時間咋 無話題咪求其關心下你 咪咁傻啦 係有機會 一早正正經經溝左你啦
利申:過來人 依加醒到無得再醒
唔好傻啦 鍾意你屌你還鍾意你屌你
認識耐咗都唔會一齊
要一齊一早比咗名份你
我宜家教精你 唔好諗住可以做正印
係鍾意你嘅由第一晚屌完你就想對你負責任啦點會仲做sp呀
sp係永遠永遠唔會有好結果㗎
當然你唔介意老可以繼續浪費生命
到30歲再搵地盤佬埋單啦

新聞都有得你睇 五十路肺炎群組一晚5個sp
真係cls
淨係拎黎屌同搵人愛係兩回事黎
無撚錯 醒下啦 一係就繼續做純粹sp 唔好旨意做到正印 唔好再放感情 閪痕先搵下佢
鍾意左佢 就同佢請清楚 如果佢無表示 就好斬攬啦
絲打 我都係本身sp變左情侶 我地都接受到大家既過去 而家都幾sweet 我都曾經好似你咁struggle左好耐 想進一步 但對方又一直唔firm 成日搞到自己好唔開心
咁做男女朋友唔係淨係為咗啪架嘛
一開始的確係大家都冇諗住一齊
我真係覺得自己好唔識同人相處呀
身邊啲朋友都話過我成日做到自己好卑微 客氣啲就話性格好就得人 但其實冇人會欣賞 覺得自己好傻仔 好似同人格格不入咁
我唔明 鍾意一個人唔係就要付出 坦誠相對 俾最好嘅野俾對方咩
好羨慕你呀
咁係你開口定佢開口呀?
有冇咩事令到個關係轉變?
你係巴定絲?
我反而想知真係會有人接受到另一半以前有過sp?
就係 #1 個d 都做齊哂,個男唔會額外比個名份你,如果佢唔係特別鐘意你愛上你都唔會做多一步去改變對自己有益處既關係
你介唔介意你放低我加你呀?
我唔係好識用加密 怕自爆
男女都得架啦
希望你唔好介意
你個閪只係人型飛機杯
射完精入你體內就無存在價值
絲打 睇到呢到真係忍唔住要覆一覆你

覺得自己同你好似,一鐘意一個人就會奮不顧身咁沉晒落去,不斷付出,淨係想對方開心,但事實上做到咁卑微既話好多時對方都唔會珍惜

所以其實你冇錯,但前提係對方要值得你去付出先得
你呃人 邊有人會關心飛機杯同飛機杯攬住瞓架
你試下做我sp咪知囉
就係咁啦 一鍾意就會想為佢做好多野
不過唔係咁偉大嘅付出 除咗想佢開心 仲好想佢覺得我好
我成日都聽人講唔可以對人太好 但我覺得好難呀
自問又唔係好正嘅女 冇資格去擺架子 唔知點去拿揑 好想表達自己想為佢做多啲 但又好似愈對人好 人地就愈唔覺得我好咁
我係絲 我唔介意佢有過sp呀 佢都唔介意我 因為大家都知過左去 同feel到對大家係認真
我之前都同你一樣當局者迷,心諗明明我都對佢咁好,咁為佢著想又咁關心佢,佢應該覺得我好好架,點解佢唔鐘意我

但事實係人都係犯賤既,愈易得到就愈唔會珍惜,因為反正佢唔使點付出你都會一直對佢咁好,希望你可以多啲為自己著想,總會遇到真心愛錫你、珍惜你既人
佢開口問我做唔做佢女朋友 但係我之前一直明示暗示咁話唔想要sp關係 佢話係想諗清楚先拖左我幾個月
可能係佢feel到我等唔到想放棄走人 個陣我比左個限期自己 仲唔一齊就放棄斷左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞