男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
會呀 有事都會同我講 我唔開心都會關心
但到我隱晦問返佢會唔會同我一齊嘅事 佢又會迴避我 所以我先諗唔明
鐘意你就一早問左你做唔做女朋友啦
你估佢怕醜唔敢開口問你咩
有得免費屌點解唔做戲
一個男人真心鐘意一個女人係唔會剩係想佢做自己sp
用下腦啦
咪就係佢唔鐘意你囉
真係鐘意你 點會唔想你做女朋友?
恨不得霸住你唔俾你同第二個扑啦
留你做Sp係對你有好感 唔討厭你咋
唔代表佢鐘意你
你自己諗下 鐘意你就唔會停留係依個階段
有sp 有乜咁污糟
最可悲係你自己都咁講
會唔會佢以前d經驗令佢唔咁容易信人/同人build up關係?你有無問過佢原因呀
其實可以試下話自己有其他人追睇下佢有咩反應
個人認為女仔要玩sp要知自己易唔易動情先
容易沉船個d根本玩唔起
扑扑下鐘意左人 傷個個係自己
你估人地真係鐘意你?
貪你免費有得屌咋 做女仔唔好整cheap自己啦
係有Sp變情侶既例子 實有架
Tinder都搵到真愛啦 但10對有幾多對係咁?
會唔會咁好彩係你先?
開始左就預左有呢個風險
人地唔認你做女朋友都唔怪得人 怪就怪自己太easy
我個個都有咁同我講過 話想d野穩定d先拍拖 但咪又係講完呢句過左陣就一齊
當佢意識到佢會失去你 而又真係鍾意你點都會出聲
咁都好呀 起碼知會個問題係事業同屋企 解決咗就可以開開心心係埋一齊
咁講好似會推入死角咁
之前試過我同朋友去飲野 佢一時又會問我係咪同男仔玩 但一時又好唔care咁話我化妝去識下仔啦 仲要個tone一時係好似呷醋 一時係好似認真叫我識下男仔咁
he's just not that into you

唔冼再幫佢搵藉口, 佢末去到鍾意到要追你、末鍾意到想你做佢條女。

無謂作賤自己啦
大家happy下就算
呢條友就算比個名份你 你地都唔會拍得耐的
激情過咗、感覺過咗 就完
我都係咁 唔主動搵佢 佢就會搵我
講到咩尷尬位 瞓醒新一日又冇事咁照正常傾計
認同 不過唔覺得樓主會聽
佢仲係停留係Sp就剩係扑野個個思想
其實如果sp剩係屌你 唔關心你唔識玩下曖昧
你都覺得無癮啦
有陣時人就係咁賤 個男人愈識玩先愈易沉船
等你以為有機 會做到正印
不過佢都唔會聽
如果係知己再加咗性關係唔係就可以變男女朋友架咩?
咁跟你講法 佢唔使俾承諾 已經可以擁有一個會扑嘢嘅知己
點解要付出更多?

佢鍾意你 一定唔會只做到咁
我係同男仔出去 佢會問長問短 我就會躁躁地話你又唔係我邊個 理得我咁多 先逼到佢講出黎佢就話想做我男朋友 一步步咁做緊
我個陣係採取一係有一係就無咁既心態 如果佢講唔出原因又唔肯一齊即係唔夠鍾意我 咁佢要走咪走 唔好驚
我都有咁既經歷
呢個世界有咁多so called 玩人感情賤男既物體
都要靠樓主呢d咁戇鳩既人配合先做得成
屌你老味邊有男人會走去搵件咁撚easy 既女做女朋友
飲醉就爆下房
隔左段時間見番無幾耐就扑野
屌喇星根本一開始個關係已經唔係正經發展
如果一個男人真心想當個女仔係認真發展對象就唔會咁易走去扑野or 扑極都係得個扑字
分分鐘依家條仔望撚到個post好撚開心同佢d fd share話點解有個咁on9既免費西
唔想負責任 咪唔比你上水見人囉
點解咁似我識個個男仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞