男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
諗住可以用性留住一個男人嘅人應該係小朋友
咁點解你要做人sp而唔係正正經經咁去搵個男友呢
老實講 你唔係覺得條仔會愛上你嘛
簡單講 搵得sp而唔拍拖嘅男人就係想唔駛負責任但就有得屌閪
拍拖咁撚煩 繼續搵sp唔好?
點解要為左你個閪而放棄埋其他千萬個閪先
貪你咩?唔通真係貪你個閪夠污糟?
你自己好好諗下啦
做sp做到沉船係一件好蠢嘅事
我真心覺得冇問題 每個人都有過去架啦
我自己嘅過去又唔係好
如果揀得結婚咁即係有個決心以後都一齊 得對方一個架啦
好簡單姐
唔洗一齊都有得屌
一齊左大時大節又要送乜送乜,食飯睇戲又要埋單
你係佢仲會唔會一齊?
我有試過架
我feel到自己好似成日想whatsapp佢嘅時候已經開始忍手 我覺得佢都feel到我對佢有啲野咁 但有時幾個鐘唔覆佢 佢又會問我做咩唔應佢 我睇到個心又會唔知點咁
佢諗同你一齊咪日日帶帽做人
比喻姐 我係想講有第1次就已經唔完整咁解
我同你一樣
不過而家放低咗
唔洗成日心上心落
個人開心咗好多
唔係呀 係有性開始 唔係用性留住
之後慢慢感情加深 所以先諗會唔會變男女朋友呀
SP 係永遠唔會坐正的

佢都得到佢想要既嘢啦
搵多幾個目標吧啦
樓主弱智知唔知sp係乜到底
話明Sex partner點會有感情?
由頭到尾都係解決性慾
做乜鳩無啦啦扑扑下變左要同你拍拖
未搞清楚就咪撚做人sp啦
D人錯撚曬重點 女人有性慾搵Sp解決有乜問題
問題係樓主弱智鐘意左人
點揾sp ?
如果目標係結婚,我諗冇幾多男人會真係想揀由性開始的人,分分鐘當你係臭雞

留啲尊嚴俾自己啦
樓主分清楚自己係咪真係鍾意佢先
定只係慣咗有人陪 有人一齊訓
如果有第二個佢係咪可以取替到
有時鍾意只係一種錯覺 未必係真架

揾SP無錯 但記住分清楚同睇清對方
千祈唔好俾自己受傷啊
咪當你sp囉
定係你唔知sp呢個字點解?
多謝你呀
我有時都諗係鍾意定習慣咗
有時真係唔係好分得清

我知咁講又會俾人話係叫春 但我都想講
一個人太耐 突然有個人可以咩都傾下 對自己好啲 我就會諗好多野 好想呢個人可以一直陪住自己 唔想再自己一個

我都知有啲人對自己好唔係因為咩 只係習慣對人好 然後自己就會諗多咗
想拍拖就搵男朋友啦
做sp唔會有好結果 人地想要性你就想要愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞