男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
multiple sp
Sp可以成為朋友
但係唔會係女朋友
你地關係基於性唔係愛
其實你有過幾多個SP?
幾歲?
有無拍過拖 ?
點解會想做SP?
好想了解下你嘅諗法
無關係,男朋友係我sp
我既處境同你差唔多 但我係鐘意佢所以先有第一次,
所以之後我都好後悔,因為一開始就係錯
但諗深一層,你會知道 呢d都唔會係好男人, 只係識拎著數。
同埋 如果一個男人真正鐘意你想同你一齊, 絕對會開口, 你依家呢個情況可以放棄了,一係斬欖,一係繼續試下性同愛分開,
唔好再俾佢影響你情緒了
一齊努力吧sis
做左幾耐sp先變男友?邊個開口先
其實我地嘅情況係比較複雜。
佢係嗰種覺得國難當前唔應該有感情嘅人嚟。
我同佢識都係因為呢場運動,係朋友嘅朋友,
基於某啲原因,我同佢好早已經一齊住,識咗好短時間就做咗sp,又同居又一齊瞓,起居飲食都係一齊,變相好多時間了解對方

2個月,之後有一段時間我要出一出國處理啲嘢,有晚就問咗佢鍾唔鍾意我,其實我自己都feel到嘅,只係想要明確關係。但佢當然答鍾意啦,之後都係返嚟傾一唔一齊嗰啲。

1.佢本身受過傷唔敢拍拖
2.怕有感情關係有咩事會畀人要脅

咁傾完之後最後都決定一齊咗。
其實我上面打嗰堆嘢係無意思,一開頭佢都話自己好理性唔會鍾意人,又話拍拖好撚煩,唔想負責任等等。性格上我同佢係好似,所以覺得拍拖前做愛係好事,好過一齊咗發現唔夾,我地2個都唔care呢啲咩sp嘢。

講到尾都係睇佢會唔會鍾意你囉
最尾個句真係重點
睇下有幾鐘意 同埋大家適唔適合一齊
佢嗰刻話同你一齊都只不過係衝動,醒咗之後當然即刻後悔,所以之後咪堅決咁話你只係朋友
屌你老母
搞掂啲嘢之後同你一齊嗰句唔係同你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞