男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
醒未 俾我都答鐘意啦 唔係點Keep住你個關係呀?
男人唔主動要你同佢一齊 鐘意你極有限
只可以講佢唔討厭你 唔代表鐘意到要你做女朋友
醒啦屌
講得啱呀!男人唔主動要你同佢一齊 鐘意你極有限!
佢係鐘意你,追左你啦,仲點會維持而家段關係
只係樓主始終都覺得個男仔係愛佢,會有機會一齊,唔願醒
講就講係SP, 其實係情人, 有幾多真係做到純SP
同女單獨出街會比班frd串掛
費事搞咁多

我點知 你自己問佢
弱智樓主又以為搵到假希望
百屌不成材
飛機杯用完係要打理下 唔係點會長用長有
其他時間都係收埋 唔會想比人知
你又講得無錯
做唔到
無怪過任何人 我都明好大機會只係我一廂情願
只係想睇下成功例子
點解我遇唔到好似樓主咁任食既女
咁你會唔會覺得自己只係一時好勝想得到 其實唔係真係咁想要?
如果一齊咗反而少咁感覺會唔會又後悔 怕會好快完?好似逼到件事做到 但唔係原本想要嘅效果
又要問人意見 又要係咁比藉口佢 係咁比假希望自己 on9
好彩女友唔似樓主咁cheap
男人看待sp同女朋友真係兩個pool黎。佢喺性以外對你既親密行為,一係為左留住你呢個好sp,一係佢一時寂寞。但永遠唔會跨越到嗰條線。
樓上有人講得好岩,先性後愛唔係無可能。但扑完第一次就已經會知,而且男方會更努力地比安全感女方,絕唔會咁拖拉。
我都經歷過你依家既情況,絲打回頭是岸呀,我都以為佢會揀我,但最後玩夠就掉撚咗我落垃圾桶
因為新鮮感咋
做雞做到你又免費又咁撚弱智真係第一次見
佢認真關你咩事?佢沉又唔係你沉
你又唔係想有進一步關係果個有咩好煩
想知出街一定主動拖手 即係條仔當唔當你sp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞