男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
當局者迷 旁觀者清
希望樓主可以認真睇哂所有巴絲嘅留言
睇完再冷靜落黎,諗清楚
大家真係為你好
吓 你話佢係淫娃搵sp就話好正常姐
缺乏愛誤入歧途黎搵sp?
無野下話
互相取暖緊
我唸搵過sp既男人都未必接受搵sp既女人
人就係咁雙重標準
咁你唔想同佢齋做sp咪講,但坦白男人如果想同你長遠十世前都叫左你做佢女朋友而唔係叫你做sp, 所以呢個機會係微乎其微,我有個sp俾我任屌,又唔駛負責任氹佢報到果啲,我係女都唔想,亦都睇唔到有乜誘因要改變呢個關係,除非我都沉咗,不過就算係,我都唔想,因為一齊左我又要擔驚受怕佢以前既經驗,成日懷疑質疑佢,何苦呢
同前男友做愛係基於愛
同陌生人搞野係價值觀扭曲
我覺得搵SP無錯,如果單身搵SP有乜問題,你寧願你條仔之前靠叫雞解決定有個穩定SP?

另外我又係唔係「如果你第日條仔知道你做過人SP乜乜乜」,點會知?自爆?根本就唔存在有呢個問題,點PROVE?
唔好沉船呀女
唔好玩啦
sp 真感情
你覺得男人去叫雞
會唔會慢慢感情加深變男女朋友啊喇?
你知㗎,我當你飛機杯咋
請問我啱啱屙完屎 啲屎嘅形態洗唔洗同你報告?

關心香港唔等於唔可以有自己嘅生活 我都只係開post係感情台 用緊不推文同網上嘅人討論下自己嘅問題 唔知有邊個位令你覺得同關心香港有矛盾?

想麻煩你要表達關心香港都可以表達得客氣啲 如果你係入黎放文宣 我都會pin 如果你入黎係想搵高地 我唔知可以點同你討論去 亦都冇義務去令你有高高在上嘅成就感

唔知閣下係唔係會隨街捉住人問人做咩唔貼文宣 又或者入人屋企問人做咩唔出前線 如果係 我建議你放鬆啲

我認為自己有留意新聞有去分析邊到消費有同朋友分享討論就係我做到嘅野 無意同其他人去比較

有時問下自己做咗咩好過去質疑人地做緊咩 或者我表達得唔好 建議案你不妨去睇下其他講唔好內鬥鬥黃分化嘅post
絲打,佢實唔會對你冇好感,但未去中意到真係想同你一齊。佢太容易得到咗你,唔洗付出啲乜(eg承諾)就已經能夠同你去到最親密嗰個steps,咁佢會覺得何必再作出啲乜承諾 攬個責任上心呢

由愛開始既關係 佢扑你係因為佢愛你所以想扑你 反而會放慢腳步 唔會急住扑 會尊重你
未一齊就已經想你扑野既關係 佢只係想扑你 你肯既咪扑 你唔肯扑佢都冇野蝕底
之前沈船唔係唔會,不過實例真係太小囉
佢係邊種 你實分到
唔好再咁傻吧 唉
請不要鬥黃,人地日常做咗啲乜你係唔會知道
絲打,佢實唔會對你冇好感,但未去中意到真係想同你一齊。佢太容易得到咗你,唔洗付出啲乜(eg承諾)就已經能夠同你去到最親密嗰個steps,咁佢會覺得何必再作出啲乜承諾 攬個責任上心呢

由愛開始既關係 佢扑你係因為佢愛你所以想扑你 反而會放慢腳步 唔會急住扑 會尊重你
未一齊就已經想你扑野既關係 佢只係想扑你 你肯既咪扑 你唔肯扑佢都冇野蝕底
沈船唔係唔會,不過實例真係太小囉
佢係邊種 你實分到
唔好再咁傻吧 唉
呢個就係問題,得你單方面有感情
基本上冇聽過有人sp轉正做到情侶,咁講啦一開頭之所以係sp,因為你地都唔想拍拖,只想各取所需

男人呢家野,佢係對你有意思就會直接追你,唔會撩你做佢sp囉。
所以答返你個標題,係啱既。
諗多咗
識過第二個算啦,個世界咁大
屌厭左你咪咁囉
你以為你自己係邊個?
你免費飛機杯黎咋
FWB
分手啦 一d尊重都無
衰d講句唔係女朋友都做得點解仲要比個名份你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞