男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
我都想有人錫 想名正言順咁依靠下人呀
講2句有得屌 點解唔講?
做得人sp 點解要覺得自己有名有份?
作賤自己身體既女人 講出黎無人覺得可憐
將來你有男朋友 記得同人講你做過人sp
睇下世人點睇你
確實係咁,但係其實絲打都係欠缺愛先誤入歧途姐
咁唔代表佢係一個淫娃

和兩三個男人睡過的女人是非常污穢不潔的,但和千個男人睡過的女人卻比處女還要純潔。
由有第一個開始就已經覺得自己好污穢
後來覺得1同999都係一樣 污糟咗就係污糟咗 都返唔到轉頭了
想享受拍拖嘅紅利
同時迴避拍拖嘅責任同負擔
做得人sp 重名正言順?
你覺得講出黎好好聽?
你係果個男人 帶你見fd點介紹?
大家好 我係佢sp呀 齋屌唔比錢架
No
你有enjoy
係 老婆 女朋友 SP 雞
改啦,就算個蛋糕係食過嘅都要好好包裝一下先賣得出㗎
我以前試過啦 不歡而散 隔咗一排有傾返計
但純粹普通朋友 會打招呼寒暄一兩句果種
難受嘅係好似冇咗個可以傾得好deep嘅朋友
我諗唔到除咗有個西我仲有咩可取之處
覺得自己唔會有野吸引到人 唔會有人欣賞自己
用完即掉自己諗
我知自己唔抵可憐 但過去已成歷史 我覺得我宜家點做都冇可能改變到啲咩
我每次拍拖都會同對方講曬自己嘅過去 因為我怕感情深咗 佢先知我嘅過去 佢原來接受唔到 咁大家仲難受
個男人咁咪識玩囉 出火搵你 行街睇戲食飯搵你 唔鍾意就若即若離話走就走
唔係呀 所以我咪諗佢對我有冇意思
會唔會有日可以變男女朋友咁呀
如果你第時條仔都係有搵過SP容易接受囉
如果唔係我諗唔到咩正常男仔會接受到自己條女有 過SP
就好似啲女接受唔到自己條仔叫過雞咁樣
其實係,個男仔好有合約精神添
同講好嘅一樣,一分僭越都無打算
其實我都會咁諗 有時覺得宜家咁幾好
但係又好患得患失咁 冇權去做啲咩 大街拖手都唔敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞