男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
如題 對兩者感情係咪唔同?做嘅野係咪都唔同?

我同個男仔一開始係sp
我覺得同佢相處好似幾舒服 所以對佢都幾有好感
有次佢唔知係唔係飲醉左話解決咗一啲事之後就同我一齊 但之後都冇再提過 (我有時有意無意提下 佢都冇反應 有時仲強調我係佢好朋友

但係我地又會日日whatsapp
約出去都會食下野行下街 唔係淨係扑野
瞓緊嘅時候又會拖住手攬住
我感覺佢咩都會同我講 我覺得同佢傾計都好放心

有一次我去咗佢到過夜 瞓到第2日下晝 佢話佢朋友搵佢 叫我走先 唔知點解我個心好似唔係好舒服咁
點解佢要我同佢朋友唔好碰面呢?

其實行街食野同朋友都會 會唔會係我諗多咗?
到底佢當我係咩?
冇得好直接咁樣表明關係 係咪好辛苦呢
I know that feel
佢對你冇意思
令我心情變好既係sp
成日煩到我既係女朋友
佢提供愛,你提供性,sp is just another deal
正如叫雞唔好沉船一樣
絲打都係愛惜一下自己好
Chicken
一定分得開 佢只係鐘意你個閪
其實我有時諗宜家咁樣都幾好 傾計又啱傾 相處又舒服 如果正式拍拖 我可能會疑心病發諗好多野

但係就係有時有啲位冇個明確關係又有少少心嗡咁 怕自己做多咗 我連講句掛住佢都要自己飲啲酒先敢講 雖然話瞓覺會拖手 但出街我又唔敢 怕佢問我咩事又或者揈開我
如果對我冇意思做咩日日whatsapp 想扑野先約我唔係仲慳水慳力咩?
我好怕人地話我煩 我覺得自己一拍拖就係麻煩人
我都有擔心過如果一齊咗 會唔會好快完 但諗多兩諗 連佢有冇諗住同我一齊都唔知就好心酸
氹得你越冧
你扑嘢咪越賣力囉
做愛就專心做愛啦 拍咩拖
講開呢樣我先奇怪
最初嘅時間佢好似好熱衷扑野 所以我冇諗咁多
但近期佢同我傾計多扑野少 所以我先諗關係係咪有機會變男女朋友 (但大家以前都講過機會好微
有時直頭我撩佢佢都唔扑 會有啲唔開心 唔知佢係咪對厭咗我
宜家我知我冇權去問佢嘅事佢嘅行蹤 但好多時佢都會主動同我講喎
咁最後點 攤開講定慢慢無聯絡
你以為架船係自己控制到沉唔沉架咩?
和兩三個男人睡過的女人是非常污穢不潔的,但和千個男人睡過的女人卻比處女還要純潔。-太宰治
絲打你真係天真過天真嬌,做sp仲沉埋船
RIP
yes i am
仲要係免費果隻
一早唔洗氹都已經出盡力啦
忍下啦 sp變伴侶妳難有好後果
依家改變仲未遲
佢唔係屬於你嘅幸福,改變一下啦,攞性黎做賣點無幸福㗎
男人有得選擇就唔會只同一個人有性關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞