男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
咁話我係普通朋友都得啫
唔撚係呀
唔關你付唔付出事,係你付出左係錯既關係度
如果你付出係正當拍拖關係分分鐘好幸福添
一模一樣
不過 如果佢鍾意 就一齊咗啦
攝時間用 免費雞
得閒冇野做咪同你玩下
俾啲愛你 有幾難
唔好上心 冇結果嫁
係一齊就一早一齊左啦
咁你最後係點?攤開出黎講?
佢耐唔耐都講係好朋友
有幾次我呷醋 佢都講得好清楚只係朋友
唯有叫自己清醒啲唔好再鍾個頭落去
咁都好清晰呀 講明係朋友
我個情況係我呷醋 佢講明同人地係朋友 心諗冇意思做咩要同我解釋 明明可以唔理我
agger 太多人(無論男女)都學人玩sp,但就玩到自己沉哂船又想拍拖 咁咪完全冇左sp既意義

有啲人天生識抽離,拍拖定sp可以分得一清二楚;有啲人以為自己識/或者貪玩,但到頭來hurt到自己

沉船唔緊要,當上一堂,但可唔可以唔好自欺欺人以為對方鍾意你
男朋友會介意女朋友做過sp 咁女朋友又介唔介意男朋友搵過sp
係呀係呀 人地鐘意你啦
你都係想人咁答你姐
成晚個個都話人地唔撚鐘意你
你又要死都要搵藉口話人鐘意你
真心on9 想要答案又要開post問
巴絲好心叫你斬又話人係鐘意你
又要唔接受現實
我都係
上面有個絲打話一係一齊一係就算 我都知係啱嘅做法 但我唔知點開口講 又好怕唔係我想要嘅結果 明明好多人想屌醒自己 但就總覺得有時個感覺唔係咁 係自己表達唔至
好mean 但又好似好啱
以前有時會有呢個感覺
但今次就係衰完全冇因為性先搵我嘅感覺
如果係都諗得明 唔會1516咁
屌你d on9語錄睇到想嘔
做女仔潔身自愛啲好
直接開口問佢啦,咁你咪知道答案
我問過佢鍾唔鍾意 佢話過鍾意但又冇話同我拍拖
如果我問佢一唔一齊 會唔會好chur
如果佢唔正面答我咁點算 好似又會當無事發生咁loop返日常傾計
鐘意有好多種
可以係鐘意你嘅身體
可以係鐘意同你上床
所以,如果你係有心想同佢發展,直接少少問佢想唔想一齊啦!
唔需要擔心chur唔chur,
如果你咁問佢都話Chur即係表示佢唔想同你一齊啦
再者,如果冇正面答你,我諗你心入面都明咩事啦
只係你唔想承認個真相....
因為佢一日冇拒絕,你都會覺得有希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞