男人係咪可以分得開sp同女朋友

464 回覆
32 Like 442 Dislike
生得靚仔
樓主唔會一齊到㗎喇 唔好幻想咁多
要一齊一早就一齊咗 要介紹比朋友識一早介紹咗啦 sp還sp 女朋友還女朋友
第一日出嚟玩?
搵女朋友是感情上的交流和溝通,可以一齊瞓,
但是不代表晚晚拍拍拍。

未諗過搵SP或者去搵SP,賤格講句解決性需要不如搵CC。
其實樓主應該幾靚
純粹想屌無個陣你反應好d
唔好諗咁多
除非佢表明過想同你認真啦
屌 唔好撚on9懶係感性搵太宰治嚟講
知唔知咩叫止蝕離場
即係啲女人覺得男人會搵隻雞定唔係處女做老婆呢
如果感情同行為都似情侶 咁點解唔進一步做情侶?
但佢講過佢鍾意我
我就係唔知會唔會有結果
如果對我冇感覺 做咩話鍾意我 做咩咁關心我
我同佢都有交流架 唔係次次見都係啪
唔係只係先後問題咩?
相處耐咗認識多咗都唔會鍾意 唔會想一齊?
似係Fwb有fd都係有少少呢種情況 但佢有道德觀冇屌到 亦唔太想一齊
你好明顯就係一個比人屌既friend 你有心咪睇下佢會唔會轉做鍾意你 但及早放手會係好事
記得將來唔好同男朋友講呢件事 hurt爆條路係你自己簡 有咩問題都唔好怪人
其實好難講,人人唔同
但就你嘅情況黎講
個男分到sp同女朋友
而好明顯你只會係佢sp
至於佢飲醉果陣講嘅野係真係飲醉
唔好放上心

如果你想搵認真發展對象就同佢斷絕聯絡啦
咁對你比較好,早日抽離
如果你接受到同佢而家嘅相處方式,覺得開心,唔需要強求更多,咁你就繼續,做人最緊要開心
當你之後覺得咁同佢相處唔開心,你就會知你係時候要離開佢
咪天真,有啲名義上係女朋友,實際都係當你sp,名既野冇特別,除非你結婚,個男人愛你自然會做野,根本你連諗同提既機會都冇,幾時都話,action speaks louder than words, 絲打你都係早啲醒,快刀斬亂麻,有朝一日佢有女朋友或有老婆,你係咪要做蝴蝶姐姐咁on9
應機啦 垃圾樓主
正常人嘅理解:
sp=可以將性同愛分開( 唔需要負責任的關係)
實會驚帽 男定女有過sp我都會有呢個擔心
我都有睇 係why men marry bitches
白色封面粉紅色字
重要做免費雞
感情加深嗰個係你,所以對佢不停有更多嘅期待
最主要係因為sp呢段關係 兩個人都唔需要負責任
佢可以一直咁樣唔開口有任何改變 姐係佢鍾意呢種唔需要綑綁嘅關係
你都認真諗下就算再進一步你接唔接受到open relationship
天真嬌
我明你講咩
但係總係覺得名義上唔係男女朋友就唔敢問咁多
如果話佢只係當我sp 我又覺得好奇怪 因為佢就算去食飯都會同我講有冇女在場 我有時借D易話佢係咪溝女 佢又會否認 所以我先咁1516去諗 如果佢對我冇野就應該唔會同我解釋咁多野
sp就係sp
做齊曬情侶會做既野又點
都係sp一個
二奶就算做齊曬會同大婆做既野
都係二奶一個
除非個男人比名分你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞