水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike
有冇人有玩靈擺?
利申:係IG SHOP買左,但賣家遲遲未寄

有玩

你覺得準唔準?
有冇心得分享
有冇人有玩靈擺?

有玩

你覺得準唔準?
有冇心得分享

幾準呀,不過我個人覺得用黎搵野會好過占卜
因為自己同自己占好易會比自己既意願影響個結果
平時得閒無野做拎上手feel下,佢會轉得好啲

新手無追post,呢舊紅瑪瑙貔貅喺ig shop買,我學生哥主要都係想催下學業,我買個陣佢話要跟我名同出生日期開光
到我面交驗貨個陣個店主同我講舊嘢第一眼一定要望到個主人先
巴絲們有冇水晶shop推薦
最近買左條S7拼手狐
上網睇見到有人話要幫隻手狐改名?
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?
老實講如果你平時會同你啲水晶鏈改名既話咁你就改啦

同埋樓上見到有條摩根好靚 第一次比摩根燒到
可唔可以分享下邊到買
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?

係啊
我都有好多條水晶 但一條都未改過名
手狐就第一次 唔知係咪有咩規舉
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?

係啊

咪又係粉晶
雕成咩樣佢都只不過係粉晶
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?

係啊

咪又係粉晶

好現實
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?

係啊

咪又係粉晶

好現實

事實係咁呀嘛
你買左幾錢?
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?

係啊

咪又係粉晶

好現實

事實係咁呀嘛
你買左幾錢?

條s7 788
手狐加3舊
未到手到左再影上黎
最近買左條S7拼手狐

粉晶個啲?

係啊

咪又係粉晶

好現實

事實係咁呀嘛
你買左幾錢?

條s7 788
手狐加3舊
未到手到左再影上黎

我對你條s7有興趣啲,等相
手狐3舊就算啦,當普通粉晶戴囉,唔好期望好似啲ig shop吹到咁大咩一戴就有拖拍咁

粉晶個啲?

係啊

咪又係粉晶

好現實

事實係咁呀嘛
你買左幾錢?

條s7 788
手狐加3舊
未到手到左再影上黎

我對你條s7有興趣啲,等相
手狐3舊就算啦,當普通粉晶戴囉,唔好期望好似啲ig shop吹到咁大咩一戴就有拖拍咁

我都係想個人順利少少
主要都係放期望係條s7到
有一排無帶月亮 發現佢變黃 之前都唔係咁 帶返佢一排會唔會變返透d?
有一排無帶月亮 發現佢變黃 之前都唔係咁 帶返佢一排會唔會變返透d?

有無叉電?

深水埗果條街都偏貴 (個人覺得)
應該就真野黎 只係質素一般

最緊要唔好買到假野[/u]

最緊要唔好買到假野
補番張圖先 啲人話呢類晶唔曬得太陽 曬得多就會變白 夏天咪唔洗戴

有無叉電?

無差 用個袋仔入住左佢
有冇人有玩靈擺?

有玩

你覺得準唔準?
有冇心得分享

仲諗住問下愛情
不過賣家仲未寄 本身仲諗住試考試下貼題
謝爸打心得
有冇人有玩靈擺?

有玩

你覺得準唔準?
有冇心得分享

仲諗住問下愛情
不過賣家仲未寄 本身仲諗住試考試下貼題
謝爸打心得

容易啲被影響姐,無話唔得,我都有用黎問男神既野

有冇巴絲有興趣呢條s7??

有冇巴絲有興趣呢條s7??

幾靚呀
其實水晶係咪要靚嘅功效先會強啲?
我啲水晶唔多靚 又唔想買過條唔戴而家嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞