水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike
代開
IG Shop買左兩粒靈擺
一粒紫水晶 另一粒紫黃晶
紫水晶果粒 浸鹽水一晚
第二日戴好似有啲野比佢吸著咁
螺旋形旋渦 晚上就無
另一粒晶 就淨用清水沖洗半分鐘
戴左一日 同心輪位接觸有少少電流的感覺
兩者均為正常?
新手想買水晶 想增強事業同人緣 有咩水晶啱
同埋想問下大家通常係邊到買有保證?
我打算淘條月亮石玩下

但我想問白晶簇係舖買定係淘番黎好?怕唔怕爛

同埋買白晶簇定紫晶洞淨化好😮

一定係紫晶洞最好
另外個瑪腦聚寶盤都好強

點解既
我串黃晶 都係帶到好蒙同白.....

粉晶
綠幽靈
ig 玉器市場都得
ig比較平

新手挽水晶
各位巴打絲打點睇呢條紫晶

粉晶
綠幽靈
ig 玉器市場都得
ig比較平

粉晶可唔可以搭綠幽靈一齊戴?
同埋ig會唔會有推介 我見一樣都係綠幽靈 平嘅可以係80一條 貴嘅可以上到成千 完全唔識分

新手挽水晶
各位巴打絲打點睇呢條紫晶

挽乜野呀

粉晶
綠幽靈
ig 玉器市場都得
ig比較平

同埋ig會唔會有推介 我見一樣都係綠幽靈 平嘅可以係80一條 貴嘅可以上到成千 完全唔識分

睇佢D聚寶盆分佈
越係好清晰咁一半一半就越貴
(好似係)

你有?

有呀

買左幾耐阿 真係無乜效果?

一段時間 可能我一向同粉晶無咩緣
我自己覺得帶符管有用啲

符管有咩用?

水晶post 唔講其他啦,你可以search 下
但我自己就覺得水晶粉狐對我無咩作用
反而月亮石同黑髮晶自己就有反應

可能我心輪開得7788, 所以無咩影響

想問下點樣知開得7788

我自己覺得帶符管有用啲

符管有咩用?

網上有啲脈輪test,
做完會大概顯示到你7輪嘅狀況
可以因應狀況帶唔同嘅水晶幫助下

粉晶
綠幽靈
ig 玉器市場都得
ig比較平

粉晶
綠幽靈
ig 玉器市場都得
ig比較平

我自己如果唔識分就睇自己budget同眼緣

粉晶
綠幽靈
ig 玉器市場都得
ig比較平

我自己如果唔識分就睇自己budget同眼緣

唔該曬你地

我自己覺得帶符管有用啲

符管有咩用?

網上有啲脈輪test,

果個無用架
真係想知要出去搵人測試

符管有咩用?

網上有啲脈輪test,

果個無用架
真係想知要出去搵人測試

因為我見個result 同我之前朋友幫我睇嘅結果差唔多
仲以為準tim
當我9up 咁
係淘寶買左呢舊石
純粹合眼緣而買
買之前完全唔知係咩黎
摸到實物有少少電流感覺
新手想試下水晶, 但見D功效有興趣既水晶隻色都好似戴上去會gaygay地咁
d咩紫黃晶 紫晶 粉晶隻色好似自己carry唔起, 型男戴就可能ok, 但作為一個小毒撚似乎就大撚獲
新手想試下水晶, 但見D功效有興趣既水晶隻色都好似戴上去會gaygay地咁
d咩紫黃晶 紫晶 粉晶隻色好似自己carry唔起, 型男戴就可能ok, 但作為一個小毒撚似乎就大撚獲

紫黃晶 紫晶好正常
粉晶色見仁見智
不過笑人嘅都係小學雞黎姐
洗咩介意人眼光
玩水晶嘅都唔會介意色同大細問題
我今日先見到個呀叔戴摩根
我打算淘條月亮石玩下

但我想問白晶簇係舖買定係淘番黎好?怕唔怕爛

同埋買白晶簇定紫晶洞淨化好😮

一定係紫晶洞最好
另外個瑪腦聚寶盤都好強

點解既

想知點解

紫黃晶 紫晶好正常
粉晶色見仁見智
不過笑人嘅都係小學雞黎姐
洗咩介意人眼光
玩水晶嘅都唔會介意色同大細問題
我今日先見到個呀叔戴摩根

正常書生 五官端正 戴紫黃晶靈擺
平時係衫入面 唔show 出黎
有無人買過pinkland啲粉晶小狐見佢咁多好評又成日買哂好似好神奇好work咁有啲心郁 但一舊要成500蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞