水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike

想買呢一條

幾錢?

絲打你會覺得值幾錢到?唉,好怕俾人呃 ,係唔係多閃片先叫好,其後就係聚寶盆同絲狀?
有冇巴絲想買白晶簇?
我有個大過手掌嘅白晶簇想賣
$400
有意Whatsapp me:52732955

想買呢一條

幾錢?

絲打你會覺得值幾錢到?唉,好怕俾人呃 ,係唔係多閃片先叫好,其後就係聚寶盆同絲狀?

我都唔識睇 純粹感覺幾靚
想問各位巴絲打 晶簇係咪唔可以share用?
因為我妹買左條手晶 但無買晶簇

D鋪頭都係幫都係用同一晶簇幫客人D水晶消磁架啦
我估冇問題掛

利申:非專家

D鋪頭都係幫都係用同一晶簇幫客人D水晶消磁架啦
我估冇問題掛

利申:非專家

因為佢話佢買嗰間個老闆同佢講
一個人要用一舊專屬自己既晶簇唔可以share
但我買嗰間又話share無問題
所以我困擾

新入手呀

新入手呀

好靚 又閃又密

新入手呀

好靚 又閃又密

千八蚊
掙扎咗好耐
第一日帶月亮石
唔知關唔關帶得太耐事(10個鐘)
果晚頭痛同發燒
本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶
第一日帶月亮石
果晚頭痛同發燒
本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶

要唔要睇醫生check吓係咪流感?
第一日帶月亮石
果晚頭痛同發燒
本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶

第二日有帶即刻咩事都冇
又冇鼻水又冇咳
淨係頭痛同發燒
第一日帶月亮石
果晚頭痛同發燒
本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶

第二日帶即刻咩事都冇
又冇鼻水又冇咳
淨係頭痛同發燒

Sorry手殘打錯
第一日帶月亮石
果晚頭痛同發燒

本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶

第二日有帶即刻咩事都冇
又冇鼻水又冇咳
淨係頭痛同發燒

咁即係戴咗會有事定冇事?
第一日帶月亮石
果晚頭痛同發燒

本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶

第二日帶即刻咩事都冇
又冇鼻水又冇咳
淨係頭痛同發燒

第一日戴:頭痛同發燒
第二日冇戴:就冇事

上面係小弟手殘打錯左
第一日帶月亮石
果晚頭痛同發燒

本身身體唔太好
唔知關唔關條水晶事
搞到第二日唔敢帶

第二日帶即刻咩事都冇
又冇鼻水又冇咳
淨係頭痛同發燒

第一日戴:頭痛同發燒
第二日冇戴:就冇事

上面係小弟手殘打錯左

能量呢啲我唔係好信
不過我自己好多時輕微感冒(頭痛+額頭㷫)/覺得就嚟要感冒(真係好似中醫講嗰種"風邪入體"嘅感覺)瞓一晚體力恢復就會好返, 感冒熱飲都唔駛飲

除非戴同唔戴差好遠(由高燒/頭痛到爆變到乜事都冇), 要確定係咪關水晶事嘅話咪戴多次試吓囉
想送俾男朋友等佢工作方面好啲
想問綠幽靈或者綠髮晶
仲有冇其他推介
上年11月係晶x緣買既
買到返黎就既刻浸蒸餾水浸左12定唔知24個鐘先帶
帶左個幾月啲金色就愈黎愈多
我冇乜野都唔會除低佢(沖涼訓教都帶)
唔知係唔係因為咁 再加上吸收左我啲負面情緒 所以啲色暗左好多
上年11月係晶x緣買既
唔知係唔係因為咁 再加上吸收左我啲負面情緒 所以啲色暗左好多

有無淨化過?
上年11月係晶x緣買既

有無淨化過?

晶xx個到啲人話浸蒸餾水可以淨化
買返黎浸左三次蒸餾水好似冇用
所以上網訂左啲鼠尾草
聽講可以淨化乜都得 諗住試下
上年11月係晶x緣買既

有無淨化過?

所以上網訂左啲鼠尾草

買個細細地既晶簇會方便好多 唔駛下下燒 同埋我習慣買完都會擺係晶簇到淨化
上年11月係晶x緣買既

有無淨化過?

所以上網訂左啲鼠尾草

買個細細地既晶簇會方便好多 唔駛下下燒 同埋我習慣完都會擺係晶簇到淨化
想買白幽靈 邊到有
ig shop見到由 70 至七百都有 真係唔知邊間信得過
記以前有位巴打係開塔羅牌舖頭
上年11月係晶x緣買既

有無淨化過?

所以上網訂左啲鼠尾草

買個細細地既晶簇會方便好多 唔駛下下燒 同埋我習慣完都會擺係晶簇到淨化

我都睇緊晶簇 想幾百蚊平平地買個返黎 但又驚買假野
今日買左條綠幽靈
有兩條個價錢都一樣
一條就係我買左個條
另一條係一半綠一半白咁
我係新手 所以唔係好識睇 憑感覺同埋老闆都話我依家呢條好d
所以就買左依家呢條
後尾google先發現好似俾人呃左
我依家呢條係咪叫滿天星?同埋有紅色好似代表唔好
麻煩各位幫我睇睇 好唔開心啊都唔平架 同埋好想佢可以幫到我搵新工

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞