水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike

系咪有水晶wtapp 群??????
我條金髮好沉好暗
放左系白晶幾日。
各位c巴有冇咩方法????
我條金髮好沉好暗
放左系白晶幾日。
各位c巴有冇咩方法????

瞓下紫晶洞可能會靚啲

好耐冇入黎
近排都買咗好多晶 不過呢兩條最鍾意
尋晚數一數屋企已經有超過40條晶

好耐冇入黎

上面果條係銀髮定?
我睇到呢個post就開始對水晶有啲興趣
平平地係淘寶買左黎試下

想問下呢兩條真定假?
我睇到呢個post就開始對水晶有啲興趣
平平地係淘寶買左黎試下

想問下呢兩條真定假?

第一條 紫龍晶?
第二條就...除左有3粒似係綠髮晶外, 其他都唔知係咩黎

其實你可以GOOGLE下 睇下咩水晶岩自己先買的

第一條 紫龍晶?
第二條就...除左有3粒似係綠髮晶外, 其他都唔知係咩黎

其實你可以GOOGLE下 睇下咩水晶岩自己先買的

第一條係啊
第二條果個人叫佢福綠壽

想個人唔好咁抑鬱 見佢功效幾岩又合眼緣就買左
我想問下摩根點先為之靚?
上網加由Post1追到5 有啲又話要夠透 有啲又話要實色
見到IG有一條話係糖果色摩根6.5mm $2xx 係非常之透有少少綿裂 但係好怕買到假野
有無人可以教點分真假?
P.S. 個間IG shop見大家都有提過既

另外都想問下碧壐又係點分真假 我見宜家又係出左什麼什麼糖果色 有啲假

求求大家賜教 唔該曬

分享下 啱啱買左條草莓9.3mm $120 好鐘意
見到IG有一條話係糖果色摩根6.5mm $2xx 係非常之透有少少綿裂 但係好怕買到假野
有無人可以教點分真假?

另外都想問下碧壐又係點分真假 我見宜家又係出左什麼什麼糖果色 有啲假

求求大家賜教 唔該曬

我就鐘意透既 即係全冰種 但係有ig shop$280已經有 8mm 透底摩根
有無人可以教點分真假?

求求大家賜教 唔該曬

我就鐘意透既 即係全冰種 但係有ig shop$280已經有 8mm 透底摩根

咁絲打對碧壐有無研究? 唔該曬你

好耐冇入黎

上面果條係銀髮定?

黑銀鈦
不過我覺得佢唔夠鈦, 但好難搵好冷門, 收住貨先

咩價錢
離題一問 如果初初戴水晶 戴到心跳加速好唔舒服 咁會係咩原因同埋應唔應該繼續戴好??好困擾

原石控
大家覺得有啲咩水晶對改善人緣最有幫助

幾平 喺邊買架?

幾平 喺邊買架?

ig crystal place
有無人可以教點分真假?

求求大家賜教 唔該曬

咁絲打對碧壐有無研究? 唔該曬你

無呀我無買碧璽
有冇人有玩靈擺?
利申:係IG SHOP買左,但賣家遲遲未寄
有冇人有玩靈擺?
利申:係IG SHOP買左,但賣家遲遲未寄

有玩
大家覺得有啲咩水晶對改善人緣最有幫助

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞