水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike

應該唔係手圍問題,係個感覺比較前者冇咁舒服...

能量太強?

其實...我仲未知能量係咩feel....不過係有D野 呢條就係冇咁靚果條,但舒服。
呢條就係多藍光

者大粒啲?大粒啲既能量強啲,係咪受唔到/唔慣?

前者7mm 帶上手舒服,後者5mm靚D。

咁應該關事喇,人地話大粒啲既晶能量會強啲,但唔係個個受到

唔係喎我調轉咗 咁冇野喇,當我冇講過
你地帶咁細粒既5mm 7mm
次次一返工帶金髮就會忙到仆街

但又真係高效率同順利d

都唔知帶唔帶好
淘寶果款狐狸真粉晶定假粉晶
純粹中意個款
但想要真粉晶
見好多都透但唔深色
本身有條S7 戴左一排先後好多野都好順利
其實自己一直想轉工 未買s7之前一直都有apply心儀工作
但一直無回音 買左之後好快就收到消息去interview
咁我見水晶真係幫到自己
所以買多左條綠髮晶 兩條一齊戴
希望可以令自己事業方面可以再好d 快d轉到工
戴左之後唔知心理作用定係點 d運氣好似無哂咁
乜都唔順利 interview完都無消息
想問我係咪應該放棄兩條一齊戴
淨係戴番s7就算
lm
我女朋友買左個白晶簇消磁,其實呢舊野夠唔夠消?洗唔洗大舊D??
最近買咗條紅紋 唔知啱唔啱 啲人話單身唔好戴紅紋 唔知買唔買多條粉晶一齊戴好
利申 冇男朋友 冇乜仔溝 但唔想要爛桃花
最近買咗條紅紋 唔知啱唔啱 啲人話單身唔好戴紅紋 唔知買唔買多條粉晶一齊戴好
利申 冇男朋友 冇乜仔溝 但唔想要爛桃花

聽聞紅紋單身同拍拖都帶得。旺正桃花。
想請問拉長石是否載左右手都可以? thx
想請問拉長石是否載左右手都可以? thx

左手
有冇巴絲對捷克隕石有研究?我上網睇講到功能好勁,大家點睇?

我最近好黑仔,仲有咩水晶可以去黑運,助工作順利,防小人

新手 有拖拍 想穩定感情同升溫 係咪都係戴粉晶?
有咩推介 ig search出名嘅見大家評價都麻麻
同見好多感情嘅都加狐狸仔 其實幾時先需要
Thanks
想問下呢條其實係咪已經無用?因為見佢好似白曬

呢條咩黎?

呢條咩黎?

粉晶+小狐

呢條咩黎?

粉晶+小狐

隻狐係粉紅?有啲白。不過應該帶得。
係咪大部份人都係ig 淘寶買

我試過兩次純粹係陪fd睇,點知搞到買埋一份
因為覺得好靚 一睇就鐘意,同埋都好平下
今日比sales說服 細細地買多舊野返黎消磁
但對哩方面咩都唔識,想比專業既巴絲睇睇

邊度買?幾錢?

邊度買?幾錢?

晶x緣
上 300
下 200

邊度買?幾錢?

晶x緣
上 300
下 200

點都唔夠IG淘寶平㗎啦
不過之前見呢間舖多咗好多寶石首飾, 仲以為佢走高檔路線
諗唔到仲有呢個價位嘅貨仔
新手買左條金曜
有幾個問題想問
唔係好識分靚唔靚
同埋應該帶左手定右手?
係咪過幾個月就要差電?
用礦泉水加哂太陽一樣有功效?
因為想同男朋友stable d 同埋想事業發展好d 今日去咗買水晶

上面係今日買嘅摩根石加月亮石,功效好啱我用,自己亦好中意粉色 $6xx 算唔算貴
下面係兩三前買嘅草莓晶加月亮石嘅手扼覺得都work, 之後同咗男朋友一齊,而且人緣都好似好咗,當時買$2xx 都唔知平定貴,無咩概念

男朋友買嘅黑長石,唔知算唔算靚石,自己覺得都幾貴,佢自己鍾意就好了

最後本身係想買綠髮晶吊墜,但間店無,店員話super seven 功效都好全面,耳仔軟就買咗 $5xx,不過s7得一粒係咪無咩用架 依家有d 後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞