水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike
但我自己唔識穿
有無得比錢叫人幫我穿呢
穿線可以自學,睇多幾條片,練多幾次就okay
而且間中都要換線,避免突然斷開

或者去市集買水晶既時候望住佢換線都得架
咁我物色下性價比高既s7再學下自己穿先
話說睇ig靚既 s7都幾貴
絲打係追求功效定純粹鍾意個款?
自己脾氣真係麻麻 加上想同前度復合
月亮應該係最好?
有冇帶緊嘅有平靚正推介 唔要淘寶thanks
想問紫鋰石手鏈價錢大概係咩range?
係街鋪一睇全部都要過千蚊 其實有冇級數分 唔想做水魚 應該去邊度買穩陣 感謝
貪心地兩樣都想要
但要揀樣行先少少
想知邊度買

想問下有冇人知呢條算唔算係綠幽?
買嗰陣嗰個人同我講係綠幽黎
但我番到屋企上網查又覺得好似唔多似
唔平 但見佢幾靚所以買左
前排買咗條二手s7 戴咗一排都冇事
今日一戴就手痺 係咪正常
買咗綠髮晶,天河石同拉長石
希望對工作有幫助,平時ot 太多所以無揀綠幽靈

都唔係好知咩價位先正常,依間店比之前買開既平好多,大概600-800,但好多人買
屌你老母好撚嬲
頭先Facebook 小品大作諗住買水晶
問下價錢點知佢勁撚西話唔做我生意

屌你老母我做錯乜無喇喇比人咁對待
想駁佢但佢block鳩我

早排買左依兩條 圍起3嚿水港紙
水晶依家野唔識睇靚唔靚 見佢幾特別就買左
一條係士多啤梨 一條好似係雪花黑曜石
我都想搵間實體店摸下上手 但依邊好似冇乜
細個拎老豆d水晶上手玩真係會feel到有頭暈終之唔舒服既反應 早知一早屈老豆買返幾條比我
早排係佢到買左條S7
有無圖睇下
分左手 買紅紋石係咪最適合?
紅紋係搵命中注定嗰個,如果你覺得對方係,可以試下
咁就睇就應該係,你介唔介意影多張高抄睇下
佢既意思應該係你畀預算佢,咁佢就係預算內盡搵畀你
但佢後期啲態度
你又唔係唔肯畀錢,只不過唔知價姐 佢一開始講550起,我覺得你啲回應都合理

可能佢覺得你冇禮貌掛,未幫襯過亦未聽過呢間野
IG shop
咁努力賺錢買佢返黎啦
我最後買左月光石

其實我唔係求復合,想搵命中注定多啲
係咪買錯左?
冇話買唔買錯,各有各好。
紅紋招命中注定過黎,而月亮係幫你改善自身,例如脾氣冇咁暴躁,個人柔和啲,冇咁易起爭執。

機會黎到既時候,留唔留得住對方都好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞