水晶集中討論區(5)繼續貼啲晶上黎啦!

689 回覆
11 Like 12 Dislike
同埋我買左條魔鬼髮 聽日去拎
到底魔鬼髮咩黎 能量好似好勁

係一種叫頌缽既野

會有7個唔同既缽 有唔同既音頻對應返人體7個脈輪

主要用黎消磁 清除負能量 令細胞有共振 有治療既能力

同水晶去改變一個人既磁場好似 打開人體塞住既能量 令氣可以流通

水晶缽可以幫水晶去除日常吸收返黎既負能量 好似你人體既負面想法or外界對你既負面能量(鬧你or妒忌你)

又可以有幫水晶充電既作用 令水晶氣牆更加光 正面影響更好

之前去市集睇水晶 有一檔佢冇啦啦拎出黎how左一下我嚇左一嚇

正常一開始D音係又沉又細 敲到你覺得唔順耳 可能就係果個脈輪塞住左

又唔係唔順耳既 市集勁嘈 我又好專心咁烏低身睇緊水晶 一岳高個頭就見到個店主拎住個singing bowl 個陣先聽到原來佢how左下有聲
我覺得個啲聲好治癒 一聽到就覺得好舒服

敲完要沿著個邊慢慢轉下 因為有好多種缽 人主要中軸有7 手腳都有 仲有d人相信頂輪對上都有
慢慢聽下 感受下身體就知邊到塞左

塞左即係點
巴打好似好有研究

能量塞左有機會影響內分泌 可能過多或過少
舉例底輪黎講啦 係以腎上腺分泌主打
過少會個人會恐懼怕事做野離地唔實際
過多會貪心依戀物質金錢拒絕改變
所以人講求係平衡 當底輪平衡
人就會覺得佢擁有存在係呢個世界 係地球一部份生存係呢到并且活著

塞左姐係你靜坐果陣有冇覺得邊到唔舒服 平常自己日日如是唔會覺得
要靜下心 感覺自己 例如感覺自己喉輪塞左 平時好鍾意講大話/好難同人溝通
咁就可以買返幾粒青藍色系既水晶幫助下自己

好高深
有正常啲嘅水晶post
碌入嚟擺低個橙先
lm
考試係咪帶紫晶最好

我最愛的海藍寶吊墜 幫佢改左個名叫小藍

草苺晶,同男友一人一條保持恩愛

大大粒紅紋石 ,好靚好靚!
不過我同佢好似有少少夾唔來?次次戴親都同男友嘈交唔知點解。搞到我好少戴佢

黃晶,聚財。未打磨能量更加勁。不過好少戴佢因為唔岩我膚色

仲有好多下次再打
買左粒月亮同草莓吊墜 佢話尋日寄左 收到post上嚟先

買左幾錢

買左幾錢

月亮200 草莓250 雖然草莓唔係深紅色 不過我就係中意粉紅啲 遲下買埋紅紋就要收手 唔可以俾自己上癮
今日買咗條s7同天河
本身諗住淨係睇下就算
點知

唔係好識影
好鍾意條s7
一個月前買左個90蚊 s7狐狸仔吊墜好鐘意
琴日成隻狐狸斷左唔見左下半身 心痛死我

講緊啲紅紋
左下350 右下最頂480/580 店主未覆我嗰兩粒分別幾錢
值唔值

新買 能量好鬼勁

我今日都跌左粒月亮石

我今日都跌左粒月亮石

狐狸斷係因為佢完成左仼務姐
你換過隻就得(狐狸就黎就變消耗品

我今日都跌左粒月亮石

狐狸斷係因為佢完成左仼務姐
你換過隻就得(狐狸就黎就變消耗品

但我唔知佢完成左咩任務

買左條10.5mm月亮 $2xx
唔係特別透 但自己好鍾意

唔錯喎!邊度買嫁?

唔錯喎!邊度買嫁?

好靚
[imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/18/185745_f538f73e02bba6a66a1548be7980cfd3.jpg[/img]

唔錯喎!邊度買嫁?

淘寶
[imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/18/185745_f538f73e02bba6a66a1548be7980cfd3.jpg[/img]

唔錯喎!邊度買嫁?

淘寶

求lin
[[url]imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/18/185745_f538f73e02bba6a66a1548be7980cfd3.jpg[/img][/url]

唔錯喎!邊度買嫁?

淘寶

求lin

千祈唔好響度放淘寶link啊
會比有心人圍攻...
[[url]imghttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/18/185745_f538f73e02bba6a66a1548be7980cfd3.jpg[/img][/url]

唔錯喎!邊度買嫁?

淘寶

求lin

千祈唔好響度放淘寶link啊
會比有心人圍攻...

唔係掛...分享下姐

我認我窮 買唔起貴野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞