韓國電影集中討論區 (11)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
影帝級有邊個唔鐘意
要搞笑有搞笑 要深情有深情
要動作.... 睇佢啲舊作都有動作嘅
多謝你嘅讚賞,我會繼續努力
活著都幾爛下, 情節好唔合理, 影響埋劉亞仁啲演技, 做到有啲over
所以見到有seed都唔諗住睇

大家感受到自己嘅低音未
是咪燃燒烈愛 剩係睇過原著 想問值唔值得睇套戲
大家有冇睇過青燕?
值,覺得同李滄東以往啲作品唔同,呢套晦澀咗好多,不過文學性依然好強

呢套?幾冷門下
嚴泰華導演導演的黑色科幻題材電影《混凝土烏托邦》,李秉憲、 樸敘俊、樸寶英確定出演。

《混凝土烏托邦》是一部災難驚悚片,講述了因大地震變成廢墟的首爾,幸存者開始聚集到唯一剩下的"皇宮公寓"的故事。從2014年開始通過Lezhin連載,描繪了在意想不到的災難面前發生改變的赤裸裸的人類形象,獲得好評和人氣的金崇作作家的網絡漫畫《愉快的被孤立》的第二部分《愉快的鄰居》為原作改編,《混凝土烏托邦》將以巨大的地震沖毀了所有混凝土的廢墟城市為背景,描寫了在公寓內和室外生存下來的人們的鬥爭,預計將於2021年3月開機。 ​​​​
是,現實中男女主角都死左sosad
睇咗南山的部長們
家母睇到都讚
啱呀
影帝
如何?
隔離po評論#alive:

套戲去左一半都仲係唔知做緊乜撚,我諗套野係想講成個city都有喪屍,得返自己一個人個種絕望同寂寞,但個男主角演技實在係令人投入唔到

另外套戲對白唔算多,唔係啲咩刺激戲,想觀能刺激嘅可以唔睇呢套。男女主角設定都尚算貼地,但必要時啲智力會離奇地急降同好拖泥帶水搵戲黎做

本來係因為朴信惠先睇呢套野,但失望嘅係套戲去左大半佢先出黎,然後我睇tralier個陣,佢剪到好似好刺激咁,男女主角爆門出去逃生咁,結果套戲入面係另一回事黎

想再睇
李秉憲果段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞