AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
係咪基本上買得就要買埋Apple care?
見你哋講到有咁多問題
你諗住3-4年嘅話應該買apple care抵d,差唔多完care個陣比小小錢換過個新嘅當換電又可以再戰2-3年
我之前iphone換完電,唔夠1年又玩完
airpod係換個全新嘅比你,應該會好d?
唔係正係包頭兩年咩?
同埋唔係唔見先有得換咩
你真係唔識架喎

當你臨完apple care+去俾錢換新,再用大概2年,咪around 4年

唔見咗你直情無得換,要俾錢買過

如果唔見咗都可以用apple care+拎對新,咁我咪可以同時有3對係手?
無ANC不了
睇嚟第一批貨夠期,我果隻右邊都達達聲
痴撚線,
Studio A一買返來,即壞。
如果買咗Apple care 咁兩年之後應該點換?
話壞咗?
俾錢
我一開降嘈就有風聲,
唔開就冇事. 是否中伏
估計兩年內粒電得返1個鐘
已經係一個充分理由
點壞
過到去話粒電廢就換到??
同我exact7ly一樣
都係右邊出事,左邊冇問題

想問下有冇得walk in去士多整,定係一定要上網預約左先
AirPods gen 1/2 用黎訓覺聽電台一流,true wireless 好方便兼打側訓可以單邊聽,又唔會好頂耳仔
我都係一樣右邊撻撻聲,book左時間拎去搞,而家唯有熄左降噪用住先
我左邊都一樣撻撻聲, 約左今日去搞. 買左3個月. 小佢老味
我一出果時就買。好彩有買care
新買, 買apple care入左serial number 話no longer eligible, 張單比老母掉左
如果用信用卡比錢,應該可以去問下睇記錄
打左去apple佢話要update購買日期,最好笑係佢話個版面唔同左佢搵唔番邊到update最後佢就咁幫我買左,email我比錢
如果買第一對true wireless Airpod pro買唔買得過?
why not
如果我係街外買可唔可以補Apple care?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞