AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
仲有冇達達聲
冇試過達達聲

由第一日買用到依家都冇試過

咁樣?
琴晚雙左耳有沙沙聲 仲要好大聲 屌
仲係576
2B576
2B584

呢兩個版本都係正野,巴打想收你對AirPods Pro
AirPods Pro出現「滋滋聲」雜音?教你用5個方法解決
https://mrmad.com.tw/airpods-pro-rattling-noise
方法1. 放回充電盒內
將 AirPods Pro 先放回充電盒內,再拿出來聽聽看。

方法2. 檢查附近有沒有干擾
如果走到某個環境下才會出現雜音,那很有可能是附近 Wi-Fi 或干擾藍牙所造成。

方法3. 檢查 AirPods 耳機有無損毀
檢查看看 AirPods 耳機內是否有阻塞或有表面破裂,建議先嘗試清潔 AirPods 。

方法4. 重置 AirPods
替 AirPods Pro 重新配對一次。

方法5. 替 AirPods送修
如果以上方法都嘗試過,建議在保固內,就趕緊去 Apple Store 直營店或「授權維修中心」直接免費更換,不要等到保固後才要解決,那就要花錢維修。

至於台灣授權 AirPods 維修,首推當然是 Studio A ,不管是服務前和售後服務都有優質服務態度和專業品質,維修也比較建議先採用「透過Apple 支援線上預約」,Studio A 則是可以透過「線上預約系統」先預約,比較不需要現場抽號碼牌排隊。

5個都廢話黎
update完降噪好返D,戴住係電腦前面打字,keyboard聲冇咁大
得5係最佳方法
我對AirPods今朝update完右耳就吱吱聲
我咩都未搞已經直接跳去5
笑死
有事直接衝去換對全新好過啦
仲係到試邊種方法整得返咩
好彩一向無事,升完2D15都無事
我諗好多人都有事
但睇下用果個人在唔在意, 發唔發覺
好似連登仔咁乜都聞一餐既. 應該無乜產品唔洗換
前4個都係廢話來
爭在未拆開裡面睇
第一次用

開降噪模式耳仔壓迫感 好唔慣 耳嗚
竟然有呢種初體驗感覺
content farm
如果你用 574 應該暈咗
我最初用都唔慣
之前未用過降噪
唔比user自己較個anc強弱 點update都係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞