AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌 試過用ipad牛叉過一次添大鑊
叉左大半年 冇事發生
佢有冇講點解
叉得快死得快
(好似係)
叫佢唔好on9 啦,個ic 會自己決定要幾多電

香港藍精靈嘅作用就係幫你換/買野

要tech support 上連登/Reddit 好過

一樣咁慢唔會快左
佢話用大w數既火牛差airpods粒電會快d虧
耳機壞嘅話,淨係會換耳機,可以淨換單邊都得,不過上次一對咁同我換
唔怪得好似呢個week ANC好似好左少少
原來updated都唔知
AirPods Studio
識閪咩藍精靈
sales 黎架咋
又咪同豐澤百老匯d sales 咁
好多對產品都唔熟
我呢d ifan 仲熟撚過佢
打個比喻姐
Sorry大佬

最尾都中肯,第三方耳綿可能比原廠tip 唔舒服
買過星際L size(可惜無Msize)唔太fit, 但膠真係係舒服d
都係有取捨,舒服 vs 隔音 (中高頻加強)
關咩事
大W數又唔係大V數
而家好多電子產品都支援快充
啱啱check發覺隻AirPods Pro原來已經升左新firmware
但呢幾日用唔覺有大分別
棉nature本身就係吸音
高中低音都吸
建議你睇曬條片,同樣係comply綿但其他anc而耳機唔會有咁顯著嘅中高音anc能力(例如akgn400),airpods pro隻silicon tip設計浪費左h1 chip嘅運算能力
巴打會唔會買?
用開bose soundsport free
用左1年
試過我朋友嗰個AirPod pro 好撚正
聽日準備買 AirPod pro
各位師兄建議係邊度買平d ?
點正法
我都用緊soundsport free
正想買多個耳機
用緊iPhone
我個人認為AirPod pro 開咗降燥mode 再炸歌
完全唔會聽到人哋講野
唔會聽到街上嘅聲音
而且講電話方便
Soundsport free 好大舊又7
我用咗一年都冇 成日連唔到我部電話 屌!
我通常左邊出事
疾下疾下
以前65t 買過好伏,唔敢再買
airpods pro 講電話方便咩
對面成日聽唔到講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞