AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
2D15降噪勁左,又有返少少壓迫感,不過同original release firmware 仲係有距離,唔知係咪果陣第一次戴降噪
搭緊地鐵 都覺得比之前降噪勁左少少
之前話會短期內出新airpods係咪流料嚟? 係我而家買pro算
https://support.apple.com/zh-hk/HT211147

如果 AirPods Pro 的「主動消噪」功能無法正常運作

請按照這些步驟操作。

請確定你所連接的 iPhone、iPad、iPod touch 或 Mac 裝有最新的軟件。

將兩邊的 AirPods Pro 戴入耳中,並確定「主動消噪」(ANC) 功能已開啟。

清潔 AirPods Pro 頂部的網罩。有時候,如果下圖所示的區域積聚了碎屑或耳垢,也會影響「主動消噪」功能。

如果是這樣,你可能會遇到以下情況:
無法發出低音

背景聲音增加,例如:街上或飛機的雜音

如果「主動消噪」功能仍然無法正常運作,請聯絡 Apple 支援。
降噪好似勁左喎
雖然我剩係喺屋企試 但係都明顯隔多咗啲冷氣機聲
心理作用下話
頂唔順就買普通版啦
update完,我覺得個降噪廢左喎
[url]頭先戴住 訓左陣起身頭有d頭痛...[/url]
2d15 好左nc
個anc好似好左
希望唔係心理作用😈
真係好咗
點睇自己部機係咩版本?
係咪得我覺得冇分別
會出 但未知係pro版 定另一個version
ANC同bass都勁咗喎
我認為降燥好左少少
等睇專業報告
升完明顯降燥重返
2B588叉住電都唔識升嘅
agger, 唔知典解up唔到
新買左隻airpods 2
版本係2A364
但一直都更新唔到新版本
請問係咪已組係最新?thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞