AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
用咩 size 耳塞?
大size
會咇返出嚟多數係 size 太大, 換 M 試, 重係咇就換 S

我之前一開始用跟機 default M size, 都以為啱 size, 就係成日咇返小小出嚟, 之後試換 S size 即刻貼晒耳, 完全冇咇出嚟
我就係用default M 之後滑出黎
之後以為個塞細得制 頂唔實對耳 所以轉大Size
今晚返屋企換返隻S size 先 thanks
Apple 嘢唔使單架喎 (好似係)
佢入返 serial no 就 check 到
帶埋個盒去就得
係咪CSL only?

1010有冇呢個價?
個降噪真係廢咗一半 屌
唔撚轉下MODE 都唔知自己開左降噪
請教下大家覺得studio a嗰個sa care屌唔屌得過?
貴過Apple care少少但包一次零件費
如果$1499入唔入手好
父親就生日 又就黎母親節
佢兩個都apple 但未有airpod
想一次過買兩隻比佢地做禮物
好唔好?
咁都要問人
有錢咪買囉又唔係貴
點知我見到第一版既然好似係"問題"討論區
怕D老野會唔識用
但我原意因為airpod易用方便又快捷而想買
好奇一下
係咪我個降噪有問題
我男朋友果個首發降噪好正常
我上星期買果個搭車會聽到聲
同埋想問耳塞問題
因為M好似聽聲好d但成日咇出嚟
S就唔咇出嚟但聽聲好似冇咁好
我應該適合邊款
咇出嚟一定係 size 唔啱
唔播歌開左降噪 聽到人講野係咪正常
我知係低能問題但第一次用有降噪既耳機
正常
因為個降噪比 Apple nerf 咗
點解價格網 街鋪d貨咁平 行貨1550hkd

未用過 好想買....
然之後就會有一班人出黎話anc 不嬲隔唔到人聲
我dllm 啦第一個版本firmware 咩黎

新登記選民截止日期:2020年5月2日
https://hk2020.vote/

有人話買得過, 又話先達邊間先最抵

大鋪都係1599

要邊樣自己諗
我用S耳塞兩邊都會甩
應該點算好
同埋我對AirPods Pro一開Transparency同NC都會有啲噠噠噠嘅電流聲
係咪係時候要去book天才吧
用L耳塞囉
我三個Size都會甩
L太大啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞