AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
頭先連住藍芽叉電
一野就升到了
我都覺個降噪好咗啲
CSL賣緊1549 尋日入咗手
係咪六點後先有
普通版有冇優惠?
係 我仲以為個sales鳩up
冇問舊版呀
有一次6點前去睇冇優惠
想入隻普通
version 係1.56.1即係咩意思

有無人airpods pro開始出事?
開消噪同通透行路搭車郁緊嘅時候會有的的聲,好細聲,好似有嘢郁咁,但唔開消噪同通透就點郁都無事
嘩,真心,降噪好左好多,我由2C54上既
升級原來咁,就係你用插蘇充個applepods pro電時,半打開個盒蓋,之後你藍牙個度要連接左佢,之後等一陣,我一分鐘到升完,姐係你連個時睇一次動畫,佢升級完會自動連接多次,當你睇到第二次動畫時已升級
2d15有咩唔同
感覺新firmware好似降噪好咗
呢頁只會出本身 login 咗 iCloud 嘅裝置
AirPods 點會識 login iCloud
你哋成日話要差住電
根本 AirPods update 係唔差住電都得, 我 AirPods 1 同 AirPods Pro 試得多
AirPods 1st gen?
唔知啊,我都係睇上面話充電就升,記得上次升好似都係充住電,因為啱啱用左成幾個鐘都唔見佢升,咪試下充電,點知又得
戴住係唔會 update, 一定要放入盒

點解我個版本係咁
假野?
今日個藍精靈又話叫我 試下忘記裝置 原來大家仲勁過藍精靈
依家邊到買Airpods 2最抵?入耳式真心唔啱我
你唔係用 iOS 13
原來係咁長知識了
初初香港有 Apple Store 嗰時藍精靈係有啲質素嘅
但而家嗰啲真係... 我上次去買無線叉電板, 普通平一塊過圓形嗰種, 佢同我講可以叉埋 Apple Watch, 我話 “吓? 叉埋 Apple Watch?!!”, 佢好有自信咁答我 “可以!!!”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞