AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
無人開post嘅
屌頭先用用下
左邊壞撚咗 得d沙沙聲 之後擺返哂兩隻落盒
再拎出黎戴 兩邊都壞撚哂 之後book咗genius bar 再試下戴返又正常返
懶得屌已經
話時話
你地買呢水貨
除左沙沙聲

無線充仲有無問題
我第一批買,個無線充會斷
都無9理佢
11月買, 到依家換左2次,
都係有塔堌`塔聲,
近排想買 pro 想問下建唔建議 定應該等9月望下有冇新
另外想問下係咪每間apple都有得試聽?thx
有無人早排係Studio A做優惠嘅時候買左AirPods Pro? 我到依家都仲未安排到取貨
純粹開嚟比大家討論下姐
幾時先update firmware
巴打幾時買?
我12號凌晨買 15號有 係門市自取
你如果急嘅話可以WhatsApp 佢問下 因為我14號Wtsapp 佢 佢話幫我盡快處理15號夜晚就即刻有
聽Ching們話第一批個firmware ANC正到上咗太空咁但比人投訴勁得滯nerf咗,
我係之後先買嘅2885B定咩,唔太了解但都覺得唔錯
梳,無見有人講有咩問題,主要投訴都係Pro版
個人用過airpods1,除咗電量2-3年就顯著下降,做運動用都唔會話會有跌嘅問題,係幾方便,先入手Pro
買airpods 2算
點解嘅
方便程度一樣
airpods 1 2 同pro都係錄唔到音
pro連賣點嘅抗噪都廢左
錄音我又無問題bo
你聽返唔會好細聲好散咩
錄嗰陣電話唔放近口邊
無事bo,係之前聽緊歌錄完音個一下會聽到好大聲 ,更新完IoS又無事
13號凌晨過數 揀左Mikiki拎佢14號同我講話埋數之後會趕快安排,但之後就無左聲氣......
可以再催下 冇理由會咁耐都未得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞