AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
點解個人電腦仲未上10
想問下宜家最新firmware係咪2D15?
yes
BluTack同埋眼鏡布

BluTack好在可以清到啲細節位,印幾下搞掂
我用Spotify都會咁,未必關AirPods Pro事
好大可能係iOS 13問題,之前用Xs Max iOS 12唔會有呢個問題
話說早排我隻Pod Pro 一邊有聲一邊冇聲 揾藍精靈搞都係唔得 最後精靈攞咗隻新嘅一邊耳機等半個鐘配返
其實咩問題
Sorry 可能講到199
之前試過係換咗成對耳機之後右邊突然冇聲
結果再換就換晒成套
我都有dick dick聲 左耳
成日發生ga la
都係放入去, 再試
有冇人個airpod wireless charging 係正常? 次次都係叉一陣就會停
原來仲有咁多問題....
利申: 尋日ORDER左等收貨
停住唔叉定熄燈?
yes
一開始正常叉到,但叉大約十分八分鐘就熄燈,check返大約叉左10幾%電,會有輕微發熱,轉過幾塊wireless charging pad都係一樣

買返黎到而家都係咁
由9 佢, 反正佢叉下停下叉下停下
又唔係充唔到, 停左等陣就會叉返
好似話因為後邊個骹位係金屬, 好易被誤判

但我女人果隻又無事

唉, 是撚旦啦, 用到就算
如果pro 係幾秒就熄燈
airpods 我就無用過wireless
原來個個都係咁咁由鳩得佢算
左邊m長期舒服
右方m會成日甩 轉用L之後成日吱左出黎 再轉s
唔甩但唔貼耳 覺得好漏聲 又聽到周圍聲
原來真係會愈用愈廢
對耳習慣左noise cancellation 之後覺得隔唔到任何聲
想知自己有冇開唯有去一去transparency 再返番去
其實熄燈係未仲差緊?

成日唔知佢幾時差完
拍兩野個燈燈位
綠粒即係完, 橙燈即係未完
你哋買嗰陣有冇買埋apple care?
我心大心細
200幾又唔貴 食少餐放題已經係度啦
唔買就傻仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞