AirPods Pro 討論區 (12)幾時先有新Firmware

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果係貼合測試就有試過呀,M size 要不斷調節先貼合到,L size 就一戴就貼合
我都有咁既問題
發現個電池盒好易花
用左個零星期就花晒,上晒抹唔走既積
已經用個袋仔入住
巴打 口語係叉電呀唔好習慣充電
outdoor開anc小心安全呀
帶咩都要小心安全㗎啦
知道,巴打見上面有時有人講充電,之後睇慣左,我自己平時都講叉電,多謝你提醒,唔可以被蝗化
anc定transparent先
塞住耳仔聽周圍冇咁直覺 專注力會低左
過馬路要小心 千古不變
基本上如果過馬路係冇紅綠燈嘅話 我都會轉一轉transparency
雖然話就話ANC 弱咗好多
但係佢都係會令到你過馬路冇咁專心好危險

最記得有一次過馬路我前面有個女仔又係帶住AirPod pro
佢好似完全唔知要過馬路咁 完全睇唔到有架車過緊嚟 之後我禁一禁佢個膊頭 佢先識停
如果我冇咁做佢應該...
所以都係奉勸大家唔好睇小ANC
個女仔有冇以身相許
你想我做乜都可以
冇 嗰陣時女朋友係隔離
知唔知comply 綿香港有得賣未
咁撚man
女朋友有無即刻濕晒
通街摸第二條女
濕條尾咩差啲比佢鬧 果條女幾後生又幾靚
好彩我淨係拍一拍佢咋 如果唔係跪玻璃啦
關於音量問題, 用跟機既音樂APP聽歌, 開50%已經好大聽, 但用INFUSE睇片, 就要起碼開到70-80%先夠
最近諗住買返個黎試下
平時唔太聽歌+木耳
主要用都係返學放學果個幾鐘巴士
聽下歌睇下片又唔想開到勁大聲
又或者想係巴士上訓陣唔會被車聲嘈到
宜家買唔買得過?
因為我唔太趕
見到有傳話就快出新
又見上面討論到有有好多問題
換完都唔掂咁
但點解我個airpods pro降噪降唔到車聲 廢過qc30一個level,冷氣大風d都隔唔晒
想問下點解我開左單耳降噪都係用唔到
有無開anc會有d達達聲
一熄左就無?
我之前果隻已經係咁
換左一陣又黎過
我想問係咪未過保養可以無限換
book完上去同佢講情況
通常都會換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞