<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [5]

1001 回覆
60 Like 7 Dislike
乜野點計?
唔急遲下等香港誠品
直播果時特登話中國時報同時報出版冇關係

仲成日屌鳩光頭魚要人㩒停佢
留名
估唔到有咁多人睇木曜 身邊冇人睇
我係應緊佢上面話佢奶共呀嘛
博恩呢啲反共嘅都照請呀
咁叫奶共定反共
博客來送唔送到過嚟?
今個星期 出版社 個集一開始提過,上年因為大選少咗置入,立場太突出都係麻煩。

我自己都有時睇蔡阿嘎,算係好台灣本土嘅龍頭YouTuber,一提起韓總,都唔敢講太多。

始終唔只主持一個人,個頻道入面咁多員工,都要顧及呢。

要佢哋好鮮明咁表態,其實同而家鬥好似…
係,其實我地感覺到就得
後製都特登擺香港加油出嚟
迫佢地表態結果會冇益
俾運費,本書HKD90, 運費HKD50, 可以自己上博客來睇
我諗黎到香港賣都係差唔多價錢
可能疫情令運費成本上升,唔肯定。唔知香港誠品會唔會/幾時入貨...
今集講幹話講到個主編唔耐煩好好笑
咁你直接引用佢回覆好d
呀公 百祥做live個陣都有講過下香港加油之類
宜家香港局勢影響到台灣啦
無香港香菜英文連初選都贏唔到
屌韓國魚又點,有冇屌中共,有冇屌中國,有冇為蔡英文講說話
左右逢源
呢樣真,佢地youtube 留言見有人講政治就會話唔應該牽涉政治
十足左膠
我睇哂佢地由跟車到羽毛球個集,跟住就放棄lu
呢度係咪每隔十幾頁就要討論一次木曜係咪黃

之前已經有巴打貼返有集直播個donate message係香港加油之類 本身泱泱skip左冇講 之後阿公問佢做咩skip左 之後佢讀返出黎同埋叫香港既朋友要小心,希望一切平安

始終木曜同其他youtuber唔同,唔係淨係代表百祥或者阿公兩個人,好難要佢地去公開撐。更何況人地係台灣節目,鬥黃已經夠on9,依家仲要鬥黃鬥到去人地國家?
對藝人就用監察公職人員既態度,對公職人員就用對待藝人既態度黎監察,得過且過,而家仲要用同樣標準對香港以外既藝人,香港人就係咁“出色”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞