<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [5]

1001 回覆
60 Like 7 Dislike
泱泱彈琴
我愛溫妮 我愛溫妮 我愛溫妮 我愛溫妮 我愛溫妮
好奇問下 有無人係唔鍾意KID

最鍾意阿公
應該無

睇留言通常都係見到啲人話以前唔鐘意佢太嘈但後尾改觀之類

我睇玩很大同木曜幾年
覺得佢同小鬼都係幾take care人
好鍾意kid無論玩很大定木曜都唔怕辛苦又好認真去做
初初睇木曜對佢無咩感覺
但佢去兵役後先發現原來有佢既集數氣氛活躍好多
同埋唔似佢個樣比人既印象 一做落咩都會好認真
最開頭印象係乜都亂鳩嚟/亂咁玩嘅不受控MK仔(應該早過木曜之前)。後來間中睇多咗佢節目同木曜,又真係改觀。
細個睇佢啲circus action已經幾鐘意佢,跟住到百份遊戲王都係專揀佢啲集數睇,木曜之前覺得佢淨係玩遊戲同外景ok, 一唔郁就勁無聊同嘈到爆,木曜之後真係睇得出主持技巧好左好多
以前睇康熙來了
覺得依條友死口唔認同許維恩係男女朋友好撚煩
明明已經拍到n次單獨一齊,基本上全世界都已經知
但次次被問到都死口唔認

依家諗返覺得可能係因為果陣kid認為唔夠紅,未配得上佢
但到kid拎到金鐘獎果陣,兩個人已經分開咗
第一次拎金鐘未分
我睇康熙嘅感覺係kid好想認
但許應該唔想認喎
有集kid逼到走投無路都類似默認
但佢都話想有多啲能力先
果陣覺得許維恩都唔係好有料
洗唔洗咁抬高自己咁
但到佢地一齊咗 kid又偷食
我覺得KID係要結婚有家庭之後 先會定落黎
真係好正 坤達揸車好型呀
百祥又好笑 佢個rrr聲真係笑左
林柏昇!!!!!林柏昇!!!!!!!
坤達完全係我杯茶
好撚正
呢集望住kid同坤達個開心樣好正
好想佢地同玩很大都合作
木曜去玩很大玩
小鬼嚟拍一日
上西天笑到仆街
https://www.youtube.com/watch?v=LtIIqNmM53M
有冇人覺得佢地出片頻率密左好多 我諗同佢地團隊慢慢擴建有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞