<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [5]

1001 回覆
60 Like 7 Dislike
我覺得大部分得坤達邰哥兩個人嘅一日系列都幾悶

坤達唔會點串邰哥(或者邰哥都唔會點串佢)
又唔會好似溫泱咁做啲蠢嘢俾邰哥笑
係欠一啲化學作用

反而kid好似同每個一齊都幾好睇
睇kid達嘅玩很大,野人vlog, 一日Tesla 都好好笑
悶唔悶主要係睇啲學長姐有無化學作用
KID 邰 始終有多少少默契
佢木曜人設本來就比較易發揮
呢個一黎啦
另外唔係間間公司都可以將所有野比觀眾睇 係出片之前佢地係會screening
可能觀眾覺得好笑既 佢地會覺得唔岩播出黎比人睇
做乜安心亞個肚腩要打架仔
賀眾牌最撚玩得
可能啲腩肉太勁
新人留名

最近睇咗一日香菜同一日tesla入坑
尋日睇都冇
但通常有坤達特別高view數
馬桶個集無記錯3m幾view
真係咁多人為左睇靚仔
實有啲有趣嘅,好似一日警察我都覺得ok
但有幾集整電燈,船,公路果啲
本身題材都唔係太好笑,同坤達仲要化學反應低
9月3日 再創新高!
https://style.udn.com/style/story/11350/4799708

咁youtube個邊係遲d 上片?
遠傳friDay影音與《木曜4超玩》合作,首度嘗試將一日系列《一日憲兵》以多視角模式呈現,預計於9月3日首播,打開遠傳friDay影音App就能用手機體驗多視角觀影模式,自由選取喜愛的明星視角,看邰智源、林柏昇、泱泱如何接受特訓變成一日憲兵。
依集不得了
bilibili肯定唔會有依集睇

我覺得嗰集都幾悶
只係一日系列多視角,唔影響YT個邊上片
不過個合作平台要課金先有得睇
類似深度會員個D片得有畀錢的會員先睇到
//更在去年召集各大百萬級YouTuber推出《YARTIST全明星運動大會》,今年將延續推出第二屆。//

唔係話蝕得好勁咩?
仲攪?
老尻
扮大陸口音,笑死
其實由北海道嗰集我已經唔係好明點解木曜成班上下都當老高神咁拜,明明只係一個9upper
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞