<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [5]

1001 回覆
60 Like 7 Dislike
老高係咪即係香港雲海?
依啲地方提升知名度/r賺助用
蝕咗錢都唔緊要,係其他地方賺返錢就可以了
點左佢兩三條片 d留言有一半以上係殘體字
各位一日系列有邊幾集推薦
差唔多啦
國語片多大劣人睇都正常

仲要佢本身都係大陸人
我個人覺得有時間既話由第一集開始睇個觀感會好D ,都會明多少少佢地背景。
散開咁睇 我個人最愛一日偏鄉教師
講估佬啫
講得好有懶科學咁咪多人睇
觀看次數雖然唔係絕對標準 但質量會有一定保證
我初睇係揀左幾集高view數既 好笑又有學姐 覺得啱睇之後就由頭開始睇
我推一日7-11店員 一日民宿第一集
我係從一日幕僚入坑
其實都有好多好好笑
例如一日7-11,一日按摩師,一日養蜂人,一日鹽水雞,一日華星冰室,一日獸醫
但我會reloop嘅一日賀眾牌,一日五月天演唱會技師(利申:五迷),一日總鋪師1,2,一日香菜農(又利申:博恩粉),一日乒乓波
而且佢係因為畀人罰錢先搞到蝕得勁
有kid嘅一日係必睇
我覺得唔同,雲海係有自己去理解同研究過D野,

但老高講得難聽D只係一部內容農場讀稿機
同意老高仲衰過香港professor pow pow/ scary bird
但佢咁樣都有3M訂閱又真係吹佢唔脹
有無人覺得蔡哥同溫妮好襯

睇佢地合作既片 都覺得佢地好夾
而且好有心動feel
衰咩?
蔡哥唔係溝泱泱咩
之前唔知邊個笑話蔡哥搵泱泱做煙幕
呢條片好老尷 但又好撚好笑
得蔡哥尷尬慣左先carry到
Btw 以溫妮個水ex既質素未必睇得上蔡哥 但泱泱感覺上無咁高要求 應該係岩feel就得果隻女仔
https://www.ptt.cc/bbs/TW_Entertain/M.1581580539.A.1A3.html
明星運動會那天空拍機飛進禁航區遭檢舉被罰款九十萬元
衰航拍
今日睇賀眾牌笑到我氣喘連個總經理都係木曜fans,個學長又係黐撚線咁綜藝魂上身
木曜依家仲敢搞運動會真係幾夠吉屎
唔好彩台灣疫情稍微爆發少少,依d多人活動一定cut哂
到時蝕死佢地
但係睇親蔡哥同泱泱都覺得唔通電
而且泱泱對所有人都好friendly 無咩曖昧感覺

感覺溫妮上次段戀情都唔係特別開心
分咗手好似仲精神咗
我覺得佢未必好睇樣 反而睇重性格
佢同蔡哥合作咁多影片 條條都好夾
阿圓呢條片 又係好有互動

https://youtu.be/7Jiwsg2Bo24

老實講 真係似拎泱泱做擋箭牌
睇上班不要看 蔡哥成日話自己未入上班之前乜都唔識 好純真 咁如果真係用泱泱做擋箭牌都幾衰
咁又唔係話衰既 係人地笑佢多姐
佢自己都無主動拎出黎講

睇得出蔡哥個人唔錯既 又老實又有禮貌
大家鐘意泱泱 所以先有節目效果姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞