<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [5]

1001 回覆
60 Like 7 Dislike
泱泱心諗: 好彩姐
我諗呢度大部分觀眾都係由一日幕僚先認識到木曜
有次live,百祥問班幕後最鐘意邊個youtuber,好似全部都寫老高,激到百祥紮紮跳
我17年9月左右開始 以前直播同觀眾互動多好多 不過轉型都算成功
我應該係第九集開始見到YouTube同台灣傳統媒體crossover好有趣就入坑了
明明著到成個70歲啊伯咁,咁都話有SWAG感覺
我都係因為柯P個集第一次聽到木曜呢個名,不過真正開睇木曜係因為五月天個集,之後先慢慢追翻哂之前個啲
我第一集睇嘅反而係711嗰集
有kid有學姐就好好笑
其實最好係由最舊開始睇返最新, 可以睇到慢慢個轉變
唔知憲兵個view數會唔會超柯p嗰集呢
1500萬有D難
家下難d
YouTube 改左機制
可以幫手做2M訂閱既推手已經好好
希望今年真係達成到呢個目標
講得好聽啲人就sub
內容農場都多人睇
有幾多個真係會介意佢講啲所謂科學堅唔堅
最鐘意睇kid同坤達嘅打罵
坤達又真係又靚仔又叻
上次野人vlog feel到kid有認真被刺激到扎扎跳嘅感覺好好笑
坤達入嚟果陣kid成日話佢兩兄弟搶佢節目(小鬼)都好好笑
開始其實係大熱門個隻玩法 搵女分組玩遊戲 到變一日但拍得30分鐘 開始某d女藝人固定搵 泱泱,溫妮感覺一開始搵佢地唔預長拍
個時一日幕僚真係一下推上去100萬 好快
時機好重要,依一刻蔡總統支持度係最高,如果依家先播柯p實比人屌
之前走鐘獎無取消我都覺得好大膽
咁邊個知柯p露底嘅速度咁快
咁講陰毛論嘅野 當pocast聽住做野不嬲有market嘅
個四眼仔真係佢功臣 靠網絡力量推返佢上去 本來台北市長都要輸埋
但好唔鍾意老高把中國北京腔
咁又好難改既 佢之前係咪告bilibili 個D偷片?話只係會起youtube 上片
我做野都係聽住野 習慣左 不過唔係聽老尻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞