[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
根本d球員一冇士氣就慢到嘔跑唔郁咁ea整呢樣野好on9
頂唔順ut啲gameplay,卡能力過份勁棄ut mode,想玩下career mode
之前有玩開,想問問依加用弱隊對強隊,強隊會唔會出副選同埋之前對電腦ultimate level都易,依加係咪改到正常返
唔會出副選
ultimate level 難打到仆街
好on9
打legendary 用隊升班馬可以第一季就直上榜首
但係打ultimate 就場場俾人炒到仆街
所以一定要較cpu能力
畀對面撳住打, 完全攻都攻唔到, 同埋例排20幾至到30幾分鐘一定畀人入
Ultimate 我撳完對面打 全場五六腳中龍都冇球入 對面就全場3腳中龍全部入哂
結果主場輸3蛋
好似set極都唔啱一係就都係炒人 一係就俾人炒
皇馬賣左卡斯美路冇cdm跟住將我cam放cdm
有冇巴打都係如果電腦入埋啲唔合理嘅波就即刻重賽
利申ultimate lv
忽然有個諗法 假如玩球員mode揀美斯即刻退休做教練
咁有冇得即刻重生美斯玩如果可以就正

喂 正阿 原來今集更新左球員退役做教練
可以用返佢個樣以前係假人
今集第一次開球員mode先知 miss左咁正既野
唔使用假人 可以用返球隊傳奇明叔教叔自己隊波 正

退休即刻有重生人玩cls 美斯癲撚到
美斯投完胎咁識射12m
出左成半年先發現
一向都唔玩球員mode好悶電腦on99咁
亂擺位又唔會點變化 領隊先好玩
一退休重生就21歲?
刷到個終極版美斯 可惜唔係左腳
最撚燥係90mins角球解圍完係禁區頂俾佢volley死角仲要係唔順腳
ultimate真係on 9....
玩球員mode不如玩pro club
好勁。刷左幾多次出
個幾鐘數唔到幾次 出左兩次5星腳但sm3冇要到
其實ea update完球員potential之後
咁個save入面d人係跟返最初開save果陣既potential定會一齊update埋
玩左幾年一直好想知
唔會 開左save就keep住
開新save就跟最update既version
其實fifa幾時先會搞下個handball
我場均handball 係1-2次
電腦打哂排球咁次次都唔吹
淨係吹我
有冇巴打知轉教其他球會有冇咩特別要求?
隊隊波都reject 我
係咪一定要教返幾季,贏咁幾個冠軍先
開左個rooney 直接退休教緊ross county
想返英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞