[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
PES冇左AC個License
AC + Inter
Konami’s licensing contract with AC Milan and Inter Milan will not be renewed, the representation of the Clubs will not be affected in eFootball PES 2020.‬
屌 有bug
FA cup冠軍捧空氣
仲有咩球會會同konami合作
MU , Arsenal , Bayern Munich , Juventus , Barcelona....
咁撚垃圾gameplay你地點樣可以玩到咁多季
最撚嘔心一定係新save果幾場 中鉛演戲讓路
屌你老母當人傻戲都唔演擺明造賽果
今年真係特別垃圾
係ultimate太難 lendgendary太易呢度煩啫 米堡我除reinier 換的都係原本得60幾的幼幼 聯賽盃先殺猁 再殺獌 決賽再贏鏝 係英冠就捧聯賽盃
原本都想講
睇個款國米米蘭簽fifa?
想意甲多返啲人樣
Romagnoli
屌 我FIFA19個save玩到2027
巴西 西班牙都搵過我
淨係得英格蘭死都唔肯畀我帶
我好撚多英格蘭
我之前為左刷德國 刷左成粒鐘

結果乜都有 就係冇德國

英格蘭 印象中都出左4,5次
我唔係講個難度 係講個gameplay嘔心
同人玩都話鬥下心理
同電腦玩黎黎去去果幾種劇本式好機械化好悶
一味改成功率去扮緊湊 有d時勢好明顯做乜都失敗/成功
揾隻速度快既st
比個三角直線 就變單刀

成功率100%
玩球員玩到94-95 退休 佢俾你教咩隊就揀隊最廢 慢慢build 咁先好玩
初頭會打晒咁多場

後尾堆人能力太勁 唔太想踢
懷疑21 career mode 有新野

預購21 冠軍版

送career mode 本土人才年輕球員
即係送個青訓人仔俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞