[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
你唔用recce james
玩耐d可以升到90幾

呢個Bug想點呀
全副身家買咗C朗 踢第一場就傷七個月
想開新save了
load save咪得
場入面著作客,後備球員著主場?
屌 EA 啲 bugs 真係千奇百趣
到收咧都 fix 唔哂啲 bugs,索性唔再理直接整 fifa 21
咩版 我無試過
喱個bug係你開球隊中心時個球員全身卡圖
然後卡到入game都係度 我都試過
咁我明喇,我都試過
呢集 Fifa 好撚多 bugs 我覺得自己俾佢玩多過玩緊隻 game
返去睇下先 因為開左auto save
希望可以回到未傷時
可唔可以好似pes手動入嗰啲聯賽patch
得左
唔知點解有兩個auto save
一個係未踢之前 一個係傷左七個月
要電腦版先裝到patch
有返就好
正常係有3個auto save
Player instruction即係點??
邊度set?
odoi唔好賣啦,我練到佢98
仆街玩人仔career mode踢箭頭
三場入球荒之後上半場終於個人連入三球
諗住贏鳩硬

點知換邊之後即刻比人㩒住黎打兼入返三粒
去到86分鐘見到對方仲喺己方邊路不停猜
就諗住9衝返去回防,跑到過去見到上面舊提示不停叫我stay in position 我就嫌佢太煩於是諗住都係跑返前
點知轉個頭電腦傳中頂入絕殺 入波嘅仲要係倒緊戈嘅前隊友

即刻成個人灰咗個濕鳩提示成日煩住曬令到我好想打爆部機
究竟有冇方法熄咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞