[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
玩返一兩季整返個Road to Glory玩下先啦
career mode 有無得睇其他隊正選陣容係點
唉 屌你老母真係玩到好撚無癮 垃圾劇本波
你瘋狂中柱都算啦 當唔好彩 下次射穩陣d都可以入
明明無人逼埋身 正面順腳傳球會完全唔撚跟方向仲要直接送比人
追緊波無啦啦又轉走我控緊果隻唔比我攞
進攻冇人走 防守雪糕筒 完全都唔撚係黎踢波
根本唔撚理你玩成點 隨機抽一種劇本刷個數據扮踢波
最撚on9係中鉛 delay直接關機算
仲有永遠用弱隊/小將 對面就弱智化 悶撚到
屌完又要繼續玩 唉 足球game點解會發展到咁閪
想問 點樣set某球員做隊長???

第一次中場攞金球
啱啱開咗隊班士利玩 ,玩呢啲隊有冇咩心得

之前淨係玩強隊
其實一句講晒 佢要嬴 你就要輸 點都可以入到你 我都冇打了
想問一下係咪轉生咗啲人
係唔係會冇晒啲特殊技能
Modric 啱啱轉生 無技能都無曬
同埋啲技能其實係咪可以唔使理?
係冇技能
好似12月
有冇朋友識加大個transfer budget 想做紐卡素金主
我開左紐 第1季 聯賽第2 1隻盃
比左1.9億我變左壕
都係買幻幻幼齒慢慢升上去
PS4版撚
玩到冇野好玩
睇完Netflix套Sunderland Til I Die
轉玩新大撚
幻想自己係美國有錢佬。買美國球員為主
美國中場mckennie adams
第2咁堅
我前兩日先開隊紐黎玩
完全唔夠錢買人
依家季中排第10
前4應該無望

另外,請問各位巴打知唔知點樣
咩人先容易d借到?
唔夠錢想借人用
係咪得幼齒?
我屌你老母個臭閪劇本 入一球即刻2分鐘又屈返球 入3球就即刻踢傷我重傷6個月好撚嘔心丫屌你老母
用廢隊就對面學界咁 用強隊就自己學界咁
想問ps4點搵轉生球員?
search番相同國藉,位置,退休前係邊個聯賽,年紀16-20
都係逐個試
我借左車隻odoi同拜隻Davies
即係鳩估?
你有齊上面的資料得返好少 跟住一定有電腦gen的樣 同以我所知 regen會出句野係同potential有關 唔係regen就at the club since
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞