[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

贏到巴塞2:0 被斯拉維亞逼和5:5 然後8:1炒國米
德甲就8戰得10分
利申Ultimate
每次都忍唔到手買包皮尼馬
尼馬太老又易傷

郁d就話傷幾個月
第四季一開季全隊比人call晒去踢世界盃 熱身賽半隊係青年軍lv 連個bench都fill唔滿 打撚咩 ultimate直落輸三場
但打皇馬利記都係輸一球 對lafc輸三粒
我都試過仲要連11人都冇
焗住場場輸3:0投降
咁你慘啲 睇黎要買啲冷門國家球星
轉左玩多仔
me2 德甲海鮮波
歐聯作客炒完國米8:1
返到德甲完場前2分鐘先入波贏史浩完1:0
Burki勁撚到癲 近射遠射頭槌十二碼救撚哂
玩多仔 補多隻st就搞掂
乜位都齊晒腳
我第一個轉會窗唔開 所以依家得haaland同gotze有時推hazard/brandt上去
我覺得中場同中堅都要補
中場廢 中堅如果打3中堅都唔夠人
I know that feel bro
不過我轉打4231就冇咩體力問題
相比英超 德甲賽程輕鬆好多
所以haaland都可以場場踢
但我有個Reus正選德甲0勝魔咒
聯賽9場有5場Reus正選 1和4負
佢後備就全勝明明Reus喺到反擊順好多
我打4-4-1-1
reus好撚勁wo
我都覺啊但唔知點解佢正選就0勝
試過領先2:0倒輸2:3 又試過落後2球追返2:2
就係冇試過贏
可以買richarlison好勁
玩leeds Phillips roberts 幾好
仲有d新仔 幾有潛力 係咁借岀去
又搵人去世界各地簽有潛力幻幻
依家一半都under22

免簽左美斯 迪比
上季又免簽到fraser mertens
一免簽到一名氣既 想快d到下季
免簽最大功用係下季高價放走佢換錢
我咁多年都係玩LEEDS
通常得頭2季keep到用Leeds人
之後都係走唔甩大換血
Leeds得幾個值得keep
除左Phillips Roberts之外
Shackleton Bogusz Poveda 3個都可以做下後備輪換下
Pablo Hernández我會留個主力位俾佢打到退休
今季有樣唔係咁好就係免簽簽乜都得
明明英冠,英甲啲大明星都肯嚟
變相你只要季中放晒主力,留定錢玩免簽,下季你已經大把勁人升班,再下季就變賣換錢
要大換血都要錢
依家仲有半隊leeds人正選
場場入1粒玩控住波同打防反

Pablo太老放左
Shackleton 速度幾高 係矮d得169

有錢想打包皇馬Vinicius&rodrygo
我會留迪比 放走美斯
重組Lyon aouar 迪比利
ultimate好辛苦 一唔集中就失波 打到好攰
包皮真係次次都會想買
太屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞