[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Ultimate 嘅haaland德甲22場28球
不過佢除咗入波 其餘時間都冇咩貢獻
89速跑輸就緊 但估唔到佢傳同cool波都一替就甩 有時都真係唔忍心買啲勁人返嚟望住佢哋比ultimate搞到好廢咁
純射術 + 走位
佢啲現位真係世界級
成日都傳到比佢半單刀
一腳ban埋去冇得救
我覺得greenwood好用過佢,有5星wf
Greenwood好難用我覺得 要快就好快唔夠快 要支點又唔夠做
呢隊唔講得笑
唔止中場 擺得上一隊嘅都已經29,30
根本要成隊換
我之前首先賣左個西班牙龍 換緬因斯個muller

後防基本上得Cahill ,Tomkins 有用
CB買史篤城Nathan Michael Collins加格流Nikola Katić

左右閘都要買人
左閘我揀馬賽amavi /弗賴堡Gunter
右閘買諾域治個艾朗斯

中場簽列斯聯Kelvin Phillips 加維拉利爾Manu Morlanes

左右翼買李城gray加阿狗Reiss Nelson
前鋒未揀好
就返中遊D人黎買
前鋒阿個馬天利尼
第一季買唔到掛
我玩多仔冬窗都想買 搵人幫輕haaland
最後只能買calvert-lewin
李察利臣好d 好好用
我買嚟touchwood haaland有咩事踢唔到可以拎嚟頂咋
再加啲現實嘅想法 lewin踢過萊比錫 熟德甲
本身想買馬天利尼 貪佢st/翼都得
如果可以借老將我會借基奧特嗰種半季
可惜fifa大過20歲都唔洗旨意借到
你哋啲前鋒target一個已經用咗大半水晶宮budget
我諗緊阿狗Nketiah/里昂Gouiri/熱狗Troy Parrott
平價之選
第一季用住阿休正選先 練一季D後生仔
Boadu
竟然用荷甲神鋒
好奇一問,咩事?

game入面好撚勁
前鋒練緊parrott joaopedro adeyemi,reinier
諗起荷甲班友係現實水貨居多姐
開咗個新人仔career
一季升overall 由66升到84係咪正常
你有training應該唔難
我用leeds,係買哩啲料
買賓迪基英冠打高空轟炸
idah都好平有190
上sofifa望過
身高190,但heading得60係咩玩法
我隊拜必然正選havertz一兩場輪換就冇啦啦發癲話冇正選要走
爭啲俾電腦逼我賣走佢
好on9
呢集d人士氣低少少就已經嘈
明明佢無氣又唔俾人輪換真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞